|

Çiftlik Bank reklamında oynayan Mehmet Çevik: Beni görenlerin yüzü düşüyor

Çiftlik Bank reklamında oynayan Mehmet Çevik, "Keşke o reklamı yapmasaydım" dedi. Suçlu olsaydı cezasın çekeceğini de belirten Çevik, "Benim de yapacaklarım var. Şikayetçi olanların yanında duracağım" diye konuştu. Çevik ayrıca, Çiftlik Bank tesisinin açılışına katıldığını ancak sisteme para yatırmadığını söyledi.

Yeni Şafak
08:32 - 28/03/2018 Çarşamba
Güncelleme: 08:42 - 28/03/2018 Çarşamba
Diğer
Mehmet Çevik, Çiftlik Bank'ın tesis açılışına katılmıştı.
Mehmet Çevik, Çiftlik Bank'ın tesis açılışına katılmıştı.

Binlerce kişiyi mağdur eden Çiftlik Bank'ın reklamında oynayan Mehmet Çevik, "Keşke o reklamı yapmasaydım" dedi. Tepki görmediğini ancak yakınlarının kendisini gördüğünde yüzünün düştüğünü belirten Çevik, "Suç varsa vebali boynuma" dedi.

Habertürk'te yer alan habere göre, Mehmet Çevik, Çitflik Bank reklamında oynamasından dolayı yaşadığı pişmanlığı dile getirdi.

Çiftlik Bank tesisinin açılışına da katılan Çevik, sisteme ise para yatırmadığını söyledi.

Reklam karşılığını aldığını da belirten Çevik, "Benim alacağım zaten küçük bir meblağ idi" diye konuştu.

"Benim için vebal haline gelir"

Dolandırıcıların reklam filminde oynamanın kendisi için çok üzücü olduğunu da ifade eden Çevik, "Bu suçta payınız yok mu" sorusuna şu karşılığı verdi:

"Eğer ortada bilmediğim için bir suç oluşmuşsa bu tabii benim için vebal haline gelir. Hayatım boyunca menfaat için eğilmedim. Açılış fotoğraflarında yer almamın bu kadar konuşulması galiba duruşu net bir sanatçının yıpratılmasına yönelik bir politikanın ürünü."

"Ne menem bir şey olduğunu anlatacağım"

"Suçlu olsaydım cezamı çekerdim" diyen Çevik, "Benim de yapacaklarım var. Gerekirse şikâyetçi olan insanların içinde yer alıp bu zeminin ne menem bir şey olduğunu anlatan açıklamalar yapacağım" ifadelerini kullandı.

#Çiftlik Bank
#Mehmet Aydın
#Mehmet Çevik
6 yıl önce