|

Çocukları olmayan çift bir anda 5 çocuk sahibi oldu

Aaron ve Rachel Halbert çifti, çocukları olmadığı için biri kız biri erkek iki çocuk evlat edindi. Siyahi çocukları evlat edindikleri için ırkçı insanlar tarafından eleştirilen çift birkaç sene sonra tüp bebek yöntemiyle çocuk yaptı. Çiftin bebeklerinin üçüz ve siyahi olduğu belirlendi. Halbert çifti bir anda 5 siyahi çocuğa sahip oldu.

Yeni Şafak
13:11 - 24/04/2018 Salı
Güncelleme: 14:48 - 24/04/2018 Salı
Diğer
Halbert çiftinin 5 çocuğu da siyahi oldu.
Halbert çiftinin 5 çocuğu da siyahi oldu.

Aaron ve Rachel Halbert çifti uzun süredir bebek sahibi olmaya istiyordu. Sağlık sorunları nedeniyle çocuk sahibi olamayan çift, bir erkek bir kız olmak üzere 2 çocuk evlat edindi.

Çocuklar siyahi olduğu için, evlat edinişleri ırkçı insanlar tarafından eleştirildi. . Aaron, Washington Post’a “Özellikle güneyde yaşayan insanların, siyahi çocukları olan beyaz bir çift hakkında yaptıkları yorumları çok iyi biliyoruz. Markete gittiğimizde bize ters ters bakan yaşlı bir teyzenin olacağını da hep biliyorduk” dedi.

Tüm bebek yöntemiyle hamile kalan kadının bebekleri hem siyahi hem de üçüzdü. Doğum son derece başarılı geçti ve Rachel Halbert üç bebek dünyaya getirdi. Böylelikle beş çocukları oldu.

#Doğum
#çocuk
#bebek
#tüp bebek
#siyahi
#üçüz
#evlatlık
6 yıl önce