|

Çukur'a iki isim veda etti

Çukur'un dün yayınlanan 48. bölümünde iki sürpriz veda yaşandı. Mehmet Yılmaz Ak'ın canlandırdığı Karakuzular'dan Ersoy ve Ramin Nazır'ın canlandırdığı Lal Fındık diziye veda etti. Aras Bulut İynemli'nin son sahnede vurulduğu dizi sezon finali gibi bir bölümle ekrana geldi.

Yeni Şafak
14:30 - 25/12/2018 الثلاثاء
Güncelleme: 14:56 - 25/12/2018 الثلاثاء
Yeni Şafak
Çukur dizisinin başrollerinde Kubilay Aka, Erkan Kolçak Köstendil rol alıyor.
Çukur dizisinin başrollerinde Kubilay Aka, Erkan Kolçak Köstendil rol alıyor.

Çukur, 48. bölümüyle 2018'e final gibi veda etti. Koçavalılar'ın Karakuzular'ı bitirmek için yaptığı plan işe yaradı ve 2 önemli isim diziden ayrıldı. Karakuzular'ın maddi ve hukuki işlerini halleden Ersoy karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak ve Lal Fındık'ı canlandıran Ramin Nazır diziye veda etti.


48. bölümün mutlu sonla bitmesi beklenirken bir sürpriz daha yaşandı. Final sahnesinde Karakuzalar'ın yardım istediği ancak kimliği gizli tutulan isim harekete geçti.


Ersoy'un öldüğünden habersiz onunla buluşmaya giden Yamaç, silahlı saldırıya uğradı. Yamaç'ın vurulduktan sonra 'Neden?' diye sorması ise saldırganın içeriden biri olması gündeme getirdi.

Daha önceki bölümlerde de Karakuzular'ın "Yamaç'ı öldürmeyeceğimize söz verdik" mesajlarıi final sahnesiyle birleşince 'Hain kim?' sorusunu gündeme getirdi. Nitekim dizin final sahnesi de aynı sorunun yer aldığı duvar yazısıyla bitti.

#Çukur
٪d سنوات قبل