|

CZN Burak'tan samimi itiraf: Sırf Cumhurbaşkanı'nı seviyorum diye tehdit edildim

Sosyal medya fenomeni CZN Burak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanı sevdiği için başına gelenleri anlattı. Sosyal medya üzerinden hakaret ve tehdit mesajlarını aldığını belirten CZN Burak, "Yemediğim hakaret, almadığım tehdit kalmadı" ifadelerini kullandı.

13:51 - 8/11/2022 Salı
Güncelleme: 13:59 - 8/11/2022 Salı
Diğer
CZN Burak - Cumhurbaşkanı Erdoğan
CZN Burak - Cumhurbaşkanı Erdoğan

Tüm dünyada ün kazanan CZN Burak, katıldığı bir programda sitem ederek hakarete ve tehdide maruz kaldığını açıkladı. Kendisi ile ilgili merak edilen tüm detayları bu programda anlatan Burak Özdemir aldığı tehditlerden, ve kötü eleştirilerden de bahsetti.

"CUMHURBAŞKANINI SEVİYORUM DİYE TEHDİT ALIYORUM"

Sosyal medyada 40 milyondan fazla takipçisi olan CZN Burak "Ülkemizin Cumhurbaşkanını seviyorum. Onu seviyorum diye yemediğim hakaret, almadığım tehdit kalmadı." ifadelerini kullandı.

'CZN BURAK TÜRKİYE'NİN MARKASI'

CZN Burak kendisine yöneltilen eleştirilere anlam vermediğini vurgulayarak "Sadece şunu anlamıyorum. Bu marka aslında ülkemizin bir markası. Bu marka artık sadece CZN Burak değil. Çünkü dünyanın dört bir yanında bu marka açılıyor." dedi.

CZN Burak ayrıca, kimsenin aklında bir şey kalmaması gerektiğini, bu markanın kimsenin desteğiyle açılmadığını dile getirdi ve "Kendimiz çalışıyoruz, kendimiz açmaya çalışıyoruz esnaf gibi."


#CZN burak
#erdoğan
1 yıl önce