|

Demet Evgar: Cem Yılmaz Cem Yılmaz’dır

Avlu dizisinin başrol oyuncusu Demet Evgar, bir süredir film yapımcıları ile dağıtımcı şirket arasında yaşanan promosyonlu bilet kriziyle ilgili konuşarak bu durumun fırsata çevrilmesi gerektiğini söyleyerek ekledi: "Cem Yılmaz Cem Yılmaz’dır. Herkes kendi yolunda. Onun yerini kimse almaz. Akıllı olan kimse de almak istemez, almaya cesaret etmez. Herkesin bir yeri vardır hayatta."

Yeni Şafak
11:51 - 9/01/2019 الأربعاء
Güncelleme: 12:03 - 9/01/2019 الأربعاء
Diğer
Demet Evgar
Demet Evgar

Ünlü oyuncu Demet Evgar, uzun bir süredir telefon kullanmaması ile ilgili "Altı ay bıraktım, detoks gibi oldu. Öyle yaptım, bitti artık. Yapmak zorunda kaldım çünkü etrafımdakiler haklı olarak ‘Biz senin sekreterin değiliz’ demeye başladılar. Çok güzel oldu, kafamı dinledim biraz. Sessiz olunca başka şeyler konuşmaya başlıyorsun. Sosyal medya değil, bir şey takip ediyor olurken o anda yapacağınız şeylerden kendinizi alıkoyuyorsunuz. Biz o kadar alışkın değiliz. Doğduğumuzdan beri sosyal medya yoktu. Telefonsuz olmanın ne demek olduğunu bildiğimiz için bazen onu özlüyoruz” dedi.

Kriz fırsata çevrilmeli

Habertürk'ün haberine Bir süredir film yapımcıları ile dağıtımcı şirket arasında yaşanan promosyonlu bilet kriziyle ilgili konuşarak bu durumun fırsata çevrilmesi gerektiğini söyleyen Evgar, "Ben yapımcı değilim ama bu durumdan nasıl bir fırsat yaratırım ona bakıyorum. Bizim hikayemizi üretip yurt dışında deli gibi gezeceğim, hikayemi anlatacağım yollar arıyorum kendime. Cem Yılmaz Cem Yılmaz’dır. Herkes kendi yolunda. Onun yerini kimse almaz. Akıllı olan kimse de almak istemez, almaya cesaret etmez. Herkesin bir yeri vardır hayatta. Kimsenin yaptığı iş, kimsenin yaptığı işten daha az kıymetli değildir. İşini severek yapıyorsa eğer..." şeklinde konuştu.

#Avlu
#Demet Evgar
#Cem Yılmaz
٪d سنوات قبل