|

Demokrasi Şöleni'ne 500 ünlü katılacak

FETÖ'nün hain darbe girişiminin ardından halk meydanlarda demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. Tutulan nöbetler 7 Ağustos’ta Yenikapı'da yapılacak demokrasi şöleni ile taçlandırılacak. Etkinlikte halkla buluşacak olan 500 ünlü isim, beş tekneyle alana gelecek. Büyük buluşmayı yaklaşık 5 milyon vatandaş izleyecek.

Yeni Şafak
10:19 - 3/08/2016 среда
Güncelleme: 10:31 - 3/08/2016 среда
Diğer

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi, sanat dünyasının ünlü isimlerini de birbirine kenetledi. 7 Ağustos'ta 500 ünlü ismin katılımıyla, Yenikapı'da tarihe geçecek bir organizasyon gerçekleştirilecek. Demokrasi nöbetinin 24'üncü gününde düzenlenecek olan etkinlikte; ünlü isimler teknelerle Yenikapı'ya adeta çıkarma yapacak. Spor,

müzik

, televizyon,

radyo

ve

internet

dünyasının sevilen isimlerinin boy göstereceği Yenikapı Demokrasi Şöleni'ne, Türkiye'nin dört bir yanından 5 milyon kişinin katılması bekleniyor. Gelmiş geçmiş en büyük sanatçı buluşmasına evsahipliği yapacak olan Yenikapı'daki organizasyon, yapımcı Polat Yağcı'nın önderliğinde gerçekleşecek.



Her detay düşünüldü


Ünlü isimler, çevrede oluşabilecek trafik yoğunluğu sebebiyle, etkinlik alanına deniz yoluyla gidecek. 500 kişiyi taşıyacak olan beş tekne, Bebek'ten kalkıp Yenikapı'ya ulaşacak. Tekneler, ünlü isimleri direkt olarak Yenikapı'da kurulan sahnenin arkasındaki özel bölüme indirecek. Ünlüler için ayrılan özel otopark dışında, 25 kişilik bir vale ekibi de 7 Ağustos günü Bebek'te hizmet verecek.



"Görevin altından kalkmaya çalışacağız"


Törenin sanatçı organizasyonunu üstlenen yapımcı Polat Yağcı etkinlik ile ilgili şunları söyledi: "Halkımızın tüm dünyaya verdiği demokrasi dersi, 7 Ağustos günü yeni bir boyut kazanacak. Sanatçılarımızın birçoğu, bu önemli gün için konserlerini erteledi, seyahatlerini iptal etti. Eminim halkın takdirine mazhar olmuş sanatçılarımız bu tarihi güne eksiksiz katılacaklardır. Biz de o gün 100 kişilik ekibimizle bu önemli görevin altından kalkmaya çalışacağız. Gün; birlik olma ve daha çok çalışma günü. Bu halk bunu fazlasıyla hak ediyor"










#Darbe Girişimi
#Demokrasi nöbeti
8 лет назад