|

Deniz Çakır'ın menajerinden açıklama

Bir kafede 6 başörtülü kadına hakaret ettiği iddia edilen Deniz Çakır'ın menajerinden açıklama geldi. Menajer Seda Sertbaş, Deniz Çakır'ın sette olduğunu, basına servis edilen fotoğrafların ise arşiv olduğunu belirtti. Çakır'ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ise eleştiri oklarının hedefi oldu. Bir dizide eli silahlı rolünü unutan Çakır, "Televizyonlarda silahın özendirildiği dizilerinizle gurur duyun!" paylaşımını yaptı.

Yeni Şafak
15:49 - 4/01/2019 Cuma
Güncelleme: 16:21 - 4/01/2019 Cuma
Diğer
Deniz Çakır
Deniz Çakır

Oyuncu Deniz Çakır, gittiği bir kafede yan masada oturan başörtülü kadınlara hakaret ettiği iddia edildi. Çakır, yan masasında buluna 6 başörtülü kadına dönüp, “Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada!” diyerek sözlü tacizde bulundu ve ardından kadınların fotoğrafını çekmeye çalıştığı söylendi.

Çakır'ın menajeri Seda Sertbaş, çıkan haberler ile ilgili açıklama yaptı. Deniz Çakır'ın sette olduğunu söyleyen Sertbaş, basına servis edilen fotoğrafların ise arşiv olduğunu belirtti.

Eli silahlı görüntülerini unuttu

Öte yandan Çakır, öğrencisi tarafından öldürülen akademisyen Ceren Damar ile ilgili olarak sosyal medya hesabından "Oluk oluk kan akıtacağız diyenlerin alkışlandığı, politikalarınızla her şeyin yasaklandığı televizyonlarda silahın özendirildiği dizilerinizle gurur duyun!" paylaşımını yaptı. Çakır bu paylaşımı akıllara Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki eli silahlı görüntüleri getirdi. İşte o görüntülerden biri.

#Deniz Çakır
#Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
#EDHO
5 yıl önce