|

Diriliş Ertuğrul oyuncusu Engin Öztürk kimdir?

Ünlü oyuncu Engin Öztürk Diriliş Ertuğrul kadrosuna katıldı. Öztürk'ün, Diriliş Ertuğrul dizisinde "Günalp" karakterini canlandıracağı ortaya çıktı. Peki Diriliş Ertuğrul oyuncusu Engin Öztürk kimdir?

Yeni Şafak
15:19 - 7/03/2018 Çarşamba
Güncelleme: 15:32 - 7/03/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul kadrosuna dahil olan Engin Öztürk, Günalp karakterinin oynayacak.
Diriliş Ertuğrul kadrosuna dahil olan Engin Öztürk, Günalp karakterinin oynayacak.

Engin Öztürk, reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul dizinin kadrosuna katıldı. Engin Öztürk’ün, Diriliş Ertuğrul Dizisinde “Günalp” adlı yeni bir karakteri canlandıracağı açıklandı.


Diriliş Ertuğrul’a Sinem Uslu ve Hasan Küçükçetin ve Burak Dakak'ın ardından dahil olan Engin Öztürk, daha önce birçok dizide rol aldı. Türkiye'de ve Ortadoğu'da tanınan bir oyuncu haline gelen Engin Öztürk, en son Yüksek Sosyete isimli dizide rol aldı.

Peki TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul oyuncu kadrosuna yeni eklenen Engin Öztürk biyografisi kimdir? İşte cevabı...

Engin Öztürk kimdir?

28 Eylül 1986 Eskişehir doğumlu oyuncu ailenin 4. çocuğu olarak dünyaya geldi. Hayatını Eskişehir’de geçiren Öztürk, liseyi Eskişehir Fatih Anadolu Lisesinde okudu.

Oynadığı diziler ile hem Türkiye hem Arap ülkelerinde tanınan Engin Öztürk, Erdal Beşikçioğlu'nun başrol aldığı Behzat Ç. Adlı polisiye dizisinde Komiser Emre rolünü canlandırdı. En son Yüksek Sosyete isimli dizide oynayan Engin Öztürk, Ankara Hacettepe Üniversitesi Konservatuar Bölümü mezunudur.

Engin Öztürk'ün ablası vefat etti

Sinema ve dizi oyuncusu Engin Öztürk'ün Antalya'da yaşayan ablası avukat Berrin Öztürk (44), geçen sene geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Öztürk'ün cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığa defnedildi.



#Engin Öztürk
#Diriliş ERtuğrul
6 yıl önce