|

Diriliş Ertuğrul’da iki şok ayrılık

TRT’nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul’da Süleyman karakterini canlandıran Halit Özgür Sarı, 139. son bölümde diziye veda etti. Yeni bölümde ise Moğol Komutanı Alıncak tarafından öldürülecek olan Mergen karakterini canlandıran onu Kurtlar Vadisi Pusu'dan da hatırladığımız Ali Buhara Mete, diziden ayrılacak.

Yeni Şafak
10:22 - 15/03/2019 Cuma
Güncelleme: 10:22 - 15/03/2019 Cuma
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul
Diriliş Ertuğrul

Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Bey'in yeğeni Selcan Hatun'un oğlu Süleyman karakterine hayat veren Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı. Hain saldırı sonrası Süleyman önce işkence görüyor sonra da öldürülüyor. Süleyman'ın acısı Kayı Obası'na kor gibi düşüyor.

Mergen veda ediyor

Çarşamba akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul, 140. yeni bölümü ile heyecanla bekleniyor. Süleyman’ın ölümünün ardından intikam yemini eden Ertuğrul Bey, Dragos ve Moğol Komutanı Alıncak’a karşı büyük mücadele verecek.

Yeni gelişmelere göre ise Halit Özgür Sarı'dan sonra yeni bir oyuncu daha Diriliş Ertuğrul’a veda ediyor. Diriliş Ertuğrul gelecek bölümde Mergen karakterini canlandıran onu Kurtlar Vadisi Pusu'dan da hatırladığımız Ali Buhara Mete, Moğol Komutanı Alıncak tarafından öldürülerek diziye veda edecek.


Süleyman'ın acısı Kayı obasına düştü

Kayı Obasına Süleyman’ın ölü bedeni gelmesiyle dizide duygu dolu anlar yaşandı. Selcan ve Hayme Ana başta olmak üzere herkesin yüreği dağlanır. Bu acı hepsini kor gibi yakar. Ertuğrul yengesinden Süleyman’ı koruyamadığı için özür diler ama Selcan yas değil intikam vakti olduğunu söyler. Ertuğrul düşmanlarının farkındadır.

Süleyman Selcan Hatun ile Gündoğdu Bey'in oğlu olarak Diriliş Ertuğrul dizisine bu sezon katılmıştır. Ertuğrul Gazi'nin de yeğeni olan Süleyman (Halit Özgür Sarı) ekrana gelen 139.son bölümde diziden ayrıldı.



#Diriliş Ertuğrul
#Ertuğrul Bey
#TRT
5 yıl önce