|

Diriliş Ertuğrul'da obayı sarsan ölüm

Diriliş Ertuğrul dizisinin merakla beklenen 139. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Diriliş Ertuğrul yeni bölümde Selcan Hatun oğlunu kaybediyor. Alıncak, Selcan’ın oğlu Süleyman’ı öldürüyor. Ertuğrul Bey ise gözyaşlarını tutamıyor. İşte Diriliş Diriliş Ertuğrul 139. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Yeni Şafak
10:41 - 8/03/2019 Cuma
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul her Çarşamba akşamları TRT ekranlarında.
Diriliş Ertuğrul her Çarşamba akşamları TRT ekranlarında.

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul 139. yeni bölümüyle 13 Mart Çarşamba akşamı ekranda olacak. Yeni bölümde, Ertuğrul tüm sancakları indirterek Kayı sancaklarını yerleştirtiyor.

Ertuğrul Söğüt’ü geri alırken, Ertuğrul’un adamları da Keykavus’u büyük bir tehlikeden kurtarıyor. Dragos bu şekilde emellerine bir kez daha kavuşamıyor. İlbilge obada olanlardan şikayetçi oluyor. Ertuğrul kılıç hakkının namus olduğunu ona anlatıyor.

Diriliş Ertuğrul son bölümde neler oldu?

Diriliş Ertuğrul’da bu hafta Hülagü Han tarafından idam edilmek istenen Sultan Keykavus’u bulup onun gözüne girmeyi planlayan Alıncak amacına ulaşamadan Ertuğrul Bey tarafından kaçırıldı.

Komutan Alıncak, Sultan Keykavus’u Ertuğrul Bey’in kaçırdığından şüphelense de Ertuğruş Bey, Moğolların arasına soktuğu Mergen sayesinde Sultan’ı Berke Han’ın kaçırdığına inandırır. Alıncak düzenlediği plan ile Ertuğrul Bey’den altınları geri alıp onu öldürme planları yaparken Ertuğrul Bey’in teklifi ile neye uğradığını şaşırır. Sultan Keykavus’u teslim edeceğini söyleyen Ertuğrul’un ağzından dökülen sözler Alıncak için büyük bir itibar meselesi olduğu için durumu kabul etmek zorunda kalır.


#Diriliş Ertuğrul
#Selcan Hatun
#Dizi
5 yıl önce