|

Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu belli oldu

TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un başrol kadın oyuncusu belli oldu. Oyuncu kadrosu seçimleri gizlilikle yapıldı. Gelecek hafta ileri bir tarihe atlayacak olan Diriliş Ertuğrul'un, yeni kadın başrol oyuncusu Oya Unustası oldu.

Yeni Şafak
08:57 - 9/05/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:27 - 9/05/2018 Çarşamba
Diğer
Oyuncu seçimleri gizlilikle yapıldı.
Oyuncu seçimleri gizlilikle yapıldı.

TRT'nin reyting rekortmeni 'Diriliş Ertuğrul' dizisi sezon finaline yaklaşıyor. Beşinci sezonunda da yeni oyuncuları ve iddialı senaryosuyla adından söz ettirmeye hazırlanan dizinin başrol kadın oyuncusu Esra Bilgiç, geçen hafta dizisin hikayesi değişeceği için projeden ayrılmıştı.

Seçimleri gizlilik içinde yapıldı

Haberler.com'un haberine göre, oyuncu kadrosu seçimleri gizlilik içinde yapılan dizinin yeni kadın yıldızının Oya Unustası olduğu ortaya çıktı. Dizinin yeni bölümünde seyirci karşısına çıkacak olan oyuncu, en son ATV ekranlarında yayınlanan "Masum Değiliz" dizisinde rol almıştı.


Oya Unustası kimdir?

Oya Unustası, 1988 yılında İstanbul, Kadıköy'de doğan oyuncu aslen İzmirlidir. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuarı Flüt Bölümünden mezun. Oyunculuk ve sahne sanatları dersleri aldı. Unustası bu zamana kadar İzmir Çetesi, Sevdaluk, Beyaz Karanfil, Kalbim Ege'de Kaldı ve Masum Değiliz gibi projelerde rol aldı.

#Diriliş Ertuğrul
#Oyuncu
#TRT
#Ertuğrul Bey
6 yıl önce