|

Doğu Ekspresi yolcularının cağ kebabı ilgisi

Ankara'dan "Doğu Ekspresi" ile Kars'a gitmek üzere Erzurum'a gelen yerli ve yabancı turistler, mola verdikleri Erzurum Garı'nda Dadaşlar'ın marka lezzetleri cağ kebabı ve kadayıf dolmasına yoğun ilgi gösteriyor.

Yeni Şafak
16:51 - 2/02/2018 Cuma
Güncelleme: 17:09 - 2/02/2018 Cuma
AA
Türkiye'nin en eski hatlarından Doğu Ekspresi treni, yolcu kapasitesini her geçen gün artırıyor.
Türkiye'nin en eski hatlarından Doğu Ekspresi treni, yolcu kapasitesini her geçen gün artırıyor.

Ankara'dan son günlerde rağbet gören "Doğu Ekspresi" ile Erzurum'a gelen yerli ve yabancı turistler, mola verdikleri Erzurum Garı'nda Dadaşlar'ın marka lezzetleri cağ kebabı ve kadayıf dolmasına yoğun ilgi gösteriyor.


Mola verdikleri garda keyifli geçen yolculuklarını damak tadıyla süsleyen yolcular, cağ kebabı, kadayıf dolması ve semaver çayının tadına bakmanın yanı sıra oyunlar oynayıp bol bol fotoğraf çektirerek unutulmaz anlar yaşıyor.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Taşımacılık AŞ'nin Ankara-Kars seferini yapan Türkiye'nin en eski hatlarından Doğu Ekspresi treni, yolcu kapasitesini her geçen gün artırıyor.



Tren ile Ankara'dan başlayarak Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan, Erzurum üzerinden 24 saat sonra Kars'a ulaşan yerli ve yabancı turistler, trende sıcak ve soğuk içeceklerini içerek koyu sohbetlerine ekledikleri eşsiz manzaralara da şahitlik etmenin ayrıcalığını yaşıyor.


Kars'tan önceki durak olan Erzurum'a geldiklerinde yöreye özgü yemekleri tatmak isteyen yolcular, gerek aile gerekse arkadaş grupları halinde yaptıkları yolculuğa farklı bir duygu katmak için internet veya telefon aracılığıyla cağ kebabı ve kadayıf dolması siparişi vererek, yolculuklarına farklı lezzet katıyor.

#Kars
#Doğu Ekspresi
6 yıl önce