|

Emrah'a oğlundan sitem dolu sözler

Babası Emrah'la ilgili yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen Tayfun Erdoğan, uzun bir aradan sonra yine babasına seslendi. Sanatçı Emrah'ın kendisiyle görüşmediğini söyleyen Tayfun Erdoğan, "Ne olurdu arasan? 'Gel' desen, ben koşa koşa gelir elini öperim zaten. Bir gün kazandığın ödülü senin yerine almaya gideceğim günü hayal ediyorum." dedi.

Yeni Şafak
11:11 - 18/01/2018 Perşembe
Güncelleme: 11:24 - 18/01/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Görüşmeyen Emrah ve Tayfun Erdoğan sık sık gündeme geliyor.
Görüşmeyen Emrah ve Tayfun Erdoğan sık sık gündeme geliyor.

Tayfun Erdoğan bir süredir babası Emrah’la ilgili paylaşımda bulunmuyordu. Yaptığı paylaşımlarla magazin sayfalarında yer bulan Tayfun, duygu ve sitem yüklü satırlarla yine babasına seslendi. İşte Tayfun Erdoğan’ın hesabından yaptığı o paylaşım:

“Zor mu ki, ne olurdu arasan 'Gel oğlum 6 yıl oldu artık bitsin' desen, “nereye kadar böyle” desen, eskisi gibi baba oğul gururlu gururlu benimle resimler çekinsen.

Resim koyarsın mesela bir sabah kahvaltısında ‘Oğullarımla sabah kahvaltım’ diye, ben bile heyecanlanıyorum yazarken, yaşamayalım mı evlat baba ilişkisini. 'Gelsen' desen, 'evet hatalarımız oldu, sen de ben de anladık' desen, ben koşa koşa gelir elini öperim zaten. Unutma ben senin sana hayran olan seni idol olarak gören oğlunum ve bir gün kazandığın ödülünü senin yerine almaya gideceğim günü hep hayal ederek bekliyorum. Affetmek Allah'a mahsustur ve hatalar insanlar için bunları okuduğunda umarım biraz olsun eski günleri hatırlarsın başımı okşadığın beni öptüğün o yıllar. Seni seviyorum ben Babam benim.”



#Emrah
#Emrah Erdoğan
#Tayfun Erdoğan
6 yıl önce