|

Erhan Çelik'in hapsi isteniyor

Erhan Çelik'in asistanı olan diğer şüpheli Seda K.'nın, Gülben Ergen'e hakaret ve tehdit içerikli mesajlar yolladığı belirtilen iddianamede, Erhan Çelik, Harun G. ve Seda K. için, "Hakaret", "Tehdit" ve "Kişilerin huzur ve sükununu bozma" suçundan 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmaları isteniyor.

Yeni Şafak
16:50 - 20/12/2017 Çarşamba
Güncelleme: 16:54 - 20/12/2017 Çarşamba
Diğer
Gülben Ergen ile 2 yıl evli kalan Erhan Çelik'in bir yıldan 5 yıla kadar hapsi isteniyor.
Gülben Ergen ile 2 yıl evli kalan Erhan Çelik'in bir yıldan 5 yıla kadar hapsi isteniyor.

Gülben Ergen'in cep telefonuna yollanan hakaret ve tehdit içerikli mesajlar gerekçe gösterilerek Erhan Çelik, şoförü ve asistanı hakkında hazırlanan iddianame, gönderildiği İstanbul Anadolu 5. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

İddianameyi kabul eden mahkeme, yargılama yapma yetkisinin İstanbul Adliyesi'nde olduğunu belirterek, yetkisizlik kararı ile iddianameyi İstanbul Adalet Sarayı'na gönderdi.

Asistanın hakaret içerikli mesajlar yolladığı belirlendi

Erhan Çelik'in asistanı olan diğer şüpheli Seda K.'nın hakaret ve tehdit içerikli mesajlar yolladığı belirtilen iddianamede, Erhan Çelik, Harun G. ve Seda K. için, "Hakaret", "Tehdit" ve "Kişilerin huzur ve sükununu bozma" suçundan 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmaları isteniyor.

#Gülben Ergen
#Erhan Çelik
6 yıl önce