|

'Felaket kız'ın son hali şaşırtıyor

İnternet ortamında yıllardır birçok mizansene konu olan "felaket kız" olarak tanınan Zoe Roth 18 yaşında bir genç kız oldu. Bir yangın tatbikatında çekilen fotoğrafıyla ünlenen Zoe Roth birçok capse de konu oldu.

Yeni Şafak
11:21 - 1/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 11:37 - 1/11/2018 Perşembe
Yeni Şafak
​Şu an 18 yaşında olan Roth bu fotoğraf çekildiğinde 4 yaşındaydı.
​Şu an 18 yaşında olan Roth bu fotoğraf çekildiğinde 4 yaşındaydı.

Facebook, Twitter ya da herhangi bir sosyal ağda dolaşırken en az bir kez görmüşsünüzdür. Küçük bir kız, yanmakta olan bir evin önünde kameraya dönerek bir gülücük atıyor. Felaket Kız, bugünlerde 18 yaşında bir Amerikalı genç kız olan Zoë Roth'tan başkası değil. Sosyal medyadapaylaşılan gönderilerde Roth'un efsanevi gülüşü Titanik'in batışından atom bombasının patlama anına kadar pek çok yere yapıştırıldı.




Tatbikat yangınında çekildi

2004 Ocak ayında, soğuk bir Cumartesi günü Roth'un yaşadığı bölgenin yerel itfaiyesi canlı bir tatbikat gerçekleştiriyordu. Tatbikat sırasında ise bir ev gerçekten yakılacak ve yangın, kontrol altına alınacaktı.

Roth'un ailesi de tatbikatı izlemek için dışarı çıktı. Roth'un babası olan Dave, yanmakta olan evin ilginç bir arka plan olacağını düşünerek Roth ve kardeşinin fotoğraflarını çekmeye başladı. Fotoğrafın yayılmasıyla birlikte Roth, herkesin tanıdığı biri haline geldi.




#Zoë Roth
#çocuk
#yangın
#fenomen
6 yıl önce