|

Gamze Özçelik tesettüre girdi

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik tesettüre girdi. Daha önce defalarca başörtüsü takmak istediğini söyleyen Gamze Özçelik, bu yüzden takipçilerinden dua istemişti. Bir ödül törenine katılan ve kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği adına ödül alan Gamze Özçelik, ilk kez bir organizasyonda görüntülendi.

Yeni Şafak
12:47 - 26/11/2018 Pazartesi
Güncelleme: 12:28 - 5/02/2019 Salı
Tesettüre giren Gamze Özçelik, ödül töreninde görüntülendi.
Tesettüre giren Gamze Özçelik, ödül töreninde görüntülendi.

Kameralardan uzak bir hayat yaşayarak Umuda Koşanlar Derneği'ni kuran oyuncu Gamze Özçelik'in bir süre önce tesettüre girdiği öğrenildi. Özçelik, bir ödül töreninde görüntülendi. Törende "Öncü Sivil Toplum Kuruluşu" ödülünü Umuda Koşanlar Derneği (UMHD) adına oyuncu Gamze Özçelik aldı.

Kendisini gönüllü yardım çalışmalarına adayan oyuncu Gamze Özçelik, tesettürlü fotoğrafını Instagram hesabından paylaşıp, Miraç Gecesi'nde dua istemişti. Başörtülü halinin yanına "Dua edin canlar. Çok istiyorum" yazmıştı.

Kapanmam gerektiğini biliyorum

Özçelik daha önce, "Uzun süredir namaz kılıyorum. İman etmiş biri olarak kapanmak farz, Allah'ın emri. Kapanmam gerektiğini biliyorum, bunu inşallah başarabilirim" ifadelerini de kullanmıştı.

Daha önce verdiği bir röportajda Özçelik, şu ifadeleri kullanmıştı:

  • "Her zaman kırılgan, sahtelikten hoşlanmayan, gerçeği arayan bir yapım vardı. Allah inancı kalbime konmuştu çok şükür. Ama sadece ne şekilde inanmam ve uygulamam gerektiğine bu kadar hakim değildim."

Umuda Koşanlar Derneği ile Afrikalı çocuklara koşuyor

Gamze Özçelik, uzun zamandır kendini yardım faaliyetlerine adadı ve Umuda Koşanlar Derneği’ni kurdu. Afrika’da su kuyuları açıyorlar, yetimhaneler kuruyorlar, erzak yardımları yapıyorlar ve daha pek çok ülkeye yetişmeye çalışıyorlar. Artık yaptığı her işin onu hayırlı olana sevk etmesi için uğraş verdiğini söyleyen oyuncu, her zaman inançlı bir insan olduğunun altını çiziyor.


#Gamze Özçelik
5 yıl önce