|

Gamze Özçelik ve ekibi 11 su kuyusu daha açtırdı

Umuda Koşanlar Derneği ile Türkiye'de ve dünyada mazlumların yüzünü güldürmek için koşturan oyuncu Gamze Özçelik ve ekibi Afrika'da 11 su kuyusu daha açtırdı.

Yeni Şafak
12:20 - 5/02/2019 Salı
Güncelleme: 12:32 - 5/02/2019 Salı
Yeni Şafak
Gamze Özçelik
Gamze Özçelik

Kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile yardım faaliyetlerinde öncü olan oyuncu Gamze Özçelik ekibiyle birlikte dünyanın her yerindeki mazlumlar için koşturuyor.

Özçelik, geçtiğimiz günlerde hem su kuyusu açmak hem de diğer yardım faaliyetlerini gerçekleşmek için Kamerun'a gitmişti. 4 tane su kuyusu açtırdıklarını söyleyen oyuncu, güzel haberler vermeye devam ediyor.

Instagram hesabından paylaşım yapan Gamze Özçelik, 11 su kuyusu daha açtırdıklarını ifade etti.

Gamze Özçelik paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

  • "Ömrü su yollarında geçen Afrika'lı kardeşlerimiz için başlattığımız, Umut Pınarları Su Kuyusu Projesi 1.etap kapsamında, desteklerinizle 11 farklı köyde 11 su kuyusu açtık. Açılışlar sırasında kurban kesimleri ve meyve fidanları dikimlerinin yanı sıra yüzlerce oyuncak, kıyafet, Türk bayraklı tişört ve ülkemizde yazılıp askıya bırakılan mektupların dağıtımlarını gerçekleştirdik. Ulaştırdığımız zekat yardımlarınızla birlikte, 1000 adet Kuran-ı Kerim dağıtımı da gerçekleştirebilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu çoşkumuza sizleri de ortak edebilmek için 1. etap açılışlarımızı özetlemeye çalıştığımız 4 dakikalık bir video hazırladık. Bizimle Umuda Koştuğunuz için çok teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz."

Gamze Özçelik'in paylaştığı o video:



#​Gamze Özçelik
5 yıl önce