|

Gören şaşırıyor: Ayakları 63 numara

Venezuela'nın Maracay kentinde yaşayan Jeison Rodriguez'in ayakları 63 numara. Boyu 2 metre 20 santimetre olan Rodriguez'in ayakları 40 santimetre. Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Jeison Rodriguez'in en büyük derdi ise kendine uygun bir ayakkabı bulamaması.

Yeni Şafak
12:30 - 8/06/2018 الجمعة
Güncelleme: 13:05 - 8/06/2018 الجمعة
Reuters
Normal bir erkek ayağından 20 numara büyük giyen genç adamın ayakkabıları da devasa görünüyor.
Normal bir erkek ayağından 20 numara büyük giyen genç adamın ayakkabıları da devasa görünüyor.

2 metre 20 santimetre boyundaki genç adamın iriliğinin yanı sıra dikkat çeken bir nokta daha var: O da ayakları. Rodriguez'in Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi başaran ayakları tam 63 numara. Rodriguez'in sol ayağı 40.55, sağ ayağı ise 40.57 santimetre uzunluğunda.


Venezuela'nın Maracay kentinde yaşayan genç adamın ayakkabılarını, Almanya'nın Hollanda sınırı yakınındaki bir ayakkabıcı yapıyor. Son 5 yıldır Jeison Rodriguez için ayakkabı yapan ayakkabıcı Georg Wessels, Rodriguez gibi normalden büyük ayakları olan insanlar için özel olarak üretim yapıyor.

Ayakkabı almak için Avrupa'ya gitti

Jeison Rodriguez, hayatında ilk kez Georg Wessels ile buluşmak için ülkesini terk edip Avrupa'ya gitmiş.Tam adı Jeison Orlando Rodriguez Hernandez olan adam, evine ayaklarına uygun olan bir çift ayakkabı ile döndüğü için çok mutlu.


#Venezuela
#ayakkabı
#ayak
٪d سنوات قبل