|

Gülmek isteyenlere Kayıt Dışı Hamlet

Shakespeare mezarında ters dönecek! Tiyatro Çıplak'tan iki perdelik absürt komedi 'Kayıt Dışı Hamlet', 13 Ocak'ta Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde. Bu sıradışı Hamlet oyununu herkes seyretmeli.

Yeni Şafak
12:25 - 12/01/2016 Salı
Yeni Şafak

Hamlet'i hiç böyle görmediniz! Tiyatro Çıplak oyuncuları, yüzyıllardır sahnelenen Shakespeare eserine sıradışı bir dokunuşta bulunuyor. Absürt komedi türündeki bu dokunuşun yanı sıra oyun aynı zamanda interaktif bir yapıda. Her an seyircinin de kendini oyunun bir parçası olarak bulabileceği 'Kayıt Dışı Hamlet' oyunu 13 Ocak'ta Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde.



Türk Tiyatro Tarihinde Bir İlk


İşitme engellileri unutmayan Tiyatro Çıplak, sahneledikleri oyunla Türk Tiyatrosunda bir ilki de gerçekleştiriyor. Okan Bayülgen'in programlarından tanıdığımız, işitme engelliler için tercüme yapan Neslihan Kurt, bu kutsal görev için sahnede işaret dili ile tercüme yapacak!



Her Oyuna Yeni Bir Sürpriz


Tiyatro Çıplak'tan bir diğer sürpriz de, her oyunda bir konuk oyuncu ağırlanacak olması. İnteraktif yapıları ve konuk ünlülerle her oyunda farklı bir senaryoyla karşılaşacağımız Kayıt Dışı Hamlet, izleyicisine keyifli anlar yaşatacak.



İşte Kayıt Dışı Hamlet'in Tiyatro Çıplak ekibi:


Yazan: William Shakespeare


Yöneten: Kaan Basmacıoğlu


Uyarlayan: Yerkan Kahraman



Oyuncular: Bülent Yaşık, Deniz Özbay, Fatoş Baş, Sibel Nançin, Şeniz Kurultay, Vural Buldu



Dekor: Murat Yılmaz


Işık: Erdem Çınar


Kostüm: Sevil Güven


Afiş Grafik Tasarım: Çiğdem Bakırcıoğlu Arslan


Asistanlar: Ebrar Sarı, Fatoş Baş






#tiyatro çıplak
#hamlet
#Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi
#Shakespeare
8 yıl önce