|

Hababam Sınıfı'nda nostalji

Türk sinemasının efsane filmleri arasında yer alan Hababam Sınıfının emektar oyuncuları, İstanbul'da akşam yemeğinde bir araya geldi. Oyuncular, gece boyunca anılarını konuşup eski günleri yâd etti.

Yeni Şafak
10:11 - 16/12/2015 Çarşamba
Güncelleme: 08:40 - 16/12/2015 Çarşamba
IHA

Hababam Sınıfı filminin efsanevi oyuncu kadrosunun hayatta olan ünlü isimleri Maltepe'de bir restoranda verilen akşam yemeğinde hasret giderdi. Akşam yemeğine Hayta İsmail olarak bilinen Ahmet Ariman, ufaklık lakabıyla bilinen Tuncay Akça, Cafer Dere, Teoman Ayik, Ercan Gezmiş ve diğer oyuncular katıldı.





Hababam Sınıfı oyuncularından aynı zamanda yemeğin verildiği restoranın sahibi olan Cafer Dere, “Her yıl toplanıyoruz. Zaman zaman yılda iki defa da bir araya geliyoruz. Bu artık geleneksel oldu. Türkiye'nin her yerinden gelip bir arada oluyoruz. İzmir'den gelen var, Mersin'den gelen var, Fethiye'den gelen var. 40 yıl önce yaşadığımız o güzel günleri yad ediyoruz" dedi.





Hababam Sınıfı filminin oyuncuları ise bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Oyuncular, her yıl aynı masa başında toplanarak eski günleri yâd ettiklerini ve bu buluşmaları her yıl düzenli olarak tekrarlamaya çalıştıklarını söyledi. Oyuncular yemek boyunca eski anıları tazelerken, seneye yeniden toplanmak üzere sözleşerek mekandan ayrıldı.




#Hababam Sınıfı
#buluşma
#nostalji
8 yıl önce