|

Halk TV'de teröriste 'kızcağız' dedi

Ankara'nın kalbinde düzenlenen hain saldırının ardından, her kesimden terörü lanetleyen ortak açıklamalar gelirken, CHP'ye yakın Halk TV'de tepki çeken yorumlar yapıldı. Ayşenur Arslan, terörist için "kızcağız" ifadesini kullanırken, Merdan Yanardağ da, "saldırının PKK tarafından yapıldığının kesin olmadığını" iddia etti.

Yeni Şafak
13:49 - 15/03/2016 Salı
Güncelleme: 14:42 - 15/03/2016 Salı
Diğer

Kızılay'da 37 kişinin ölümüne neden olan terör saldırısı Türkiye'yi yasa boğarken, birtakım medyada saldırılar üzerinden hükümet ve devlet hedef alınıyor.



CHP'ye yakınlığıyla bilinen Halk TV'de konuşan Ayşenur Arslan, Ankara'yı kana bulayan terörist Seher Çağla Demir için "kızcağız" ifadesini kullandı. Gazeteci Merdan Yanardağ ise, canlı bombanın terör örgütüyle bağlantısı tespit edilmesine rağmen, "PKK'nın kesin olmadığını" savundu. Yanardağ ayrıca, terör örgütünü kınamak yerine, "hükümetin sonunun çok yakın olduğunu" iddia etti.





Bu duruma tepki gösteren AK Parti milletvekili Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Halk TV'de PKK'yı aklıyorlar" ifadelerini kullandı.














#Halk TV
#Ayşenur Arslan
#Merdan Yanardağ
#Ankara terör saldırısı
8 yıl önce