|

"Hayatı Aydınlat Konserleri"

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ. (BEDAŞ) tarafından "Hayatı Aydınlat" adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında, BEDAŞ çalışanlarının oluşturduğu koro tarafından verilen konserlerin ikincisi müzikseverlerle buluştu.

Yeni Şafak
09:08 - 3/06/2016 Cuma
Güncelleme: 07:16 - 3/06/2016 Cuma
AA
Türk Halk ve Sanat Müziği eğitimleri alan BEDAŞ çalışanlarından oluşan koro, "Uzun İnce Bir Yoldayım", "Dostum" ve "O Beni Bir Bahar Akşamı Bırakıp Gitti" gibi şarkıları seslendirdi.
Türk Halk ve Sanat Müziği eğitimleri alan BEDAŞ çalışanlarından oluşan koro, "Uzun İnce Bir Yoldayım", "Dostum" ve "O Beni Bir Bahar Akşamı Bırakıp Gitti" gibi şarkıları seslendirdi.

Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleşen "Hayatı Aydınlat Konserleri"nin ikincisinde, BEDAŞ çalışanlarına, sanatçı Songül Karlı eşlik etti.



BEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, burada yaptığı konuşmada, "Bu çocuklara yardımcı olabildiysek ne mutlu bize. Bu özel çocuklara yaptıklarımızın akabinde yine yardıma muhtaç vatandaşlarımız için 39 şarj istasyonu kurulacak." dedi.



Türk Kızılayı Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhami Yıldırım da BEDAŞ çalışanlarına seslendirdikleri eserlerden dolayı teşekkür ederek, "Türkiye genelinde 16 özel kardeşlerimiz için özel okullar yaptık. İstanbul, Çanakkale, Giresun, Patnos, Şanlıurfa gibi illerimize yaptık bu okulları. İnşallah bu okulların sayısı artar." diye konuştu.



Engelli öğrencilere yönelik özel sınıflar


BEDAŞ, "Hayatı Aydınlat" adı altında bir dizi kurumsal sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor. İlk olarak "Association for Coaching Türkiye" Koçluk Derneği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılayı iş birliğiyle, İstanbul'un Avrupa yakasındaki beş ilkokulda engelli öğrencilere yönelik özel sınıf kuruldu. Projenin devamında ise sınıf sayısının artırılması hedefleniyor.


#"Hayatı Aydınlat Konserleri"
#BEDAŞ
#BEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu
#Songül Karlı
8 yıl önce