|

Hint kadın sopayla kaplan kovaladı

Hindistan'da 23 yaşındaki Rupali Meshram, keçisine saldıran bir kaplanı elindeki sopayla kovalamayı başardı. Genç kadını tedavi eden doktor, kaplanla savaşması nedeniyle sergilediği "örnek cesareti" takdir ederken, sağ kurtulduğu için şanslı olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
15:47 - 4/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 16:05 - 4/04/2018 Çarşamba
Diğer
Rupali Meshram (solda) saldırının hemen ardından annesiyle selfie çekti.
Rupali Meshram (solda) saldırının hemen ardından annesiyle selfie çekti.

23 yaşındaki Rupali Meshram, ülkenin batısındaki Maharashtra eyaletinde bulunan evinde keçisinin çığlıklarını duyunca dışarı koştuğunu anlattı.

Meshram, eline geçirdiği bir sopayla kaplana vurdu ve daha sonra kaplan kendisine de saldırdı. Meshram, olayda yaralanan annesinin kendisini tutup, evin içine doğru çekmesiyle kurtuldu. Her ikisi de hafif yaralanan anne ve kız hastaneden taburcu edildi. Keçi ise kurtulamadı.


Kurtulduğu için şanslı

Meshram geçen hafta gerçekleşen, ancak kamuoyuna yeni duyurulan saldırının hemen ardından annesiyle birlikte bir selfie çekti. Genç kadını tedavi eden doktor, kaplanla savaşması nedeniyle sergilediği "örnek cesareti" takdir ederken, sağ kurtulduğu için şanslı olduğunu söyledi.

Meshram, başından, belinden, bacaklarından ve ellerinden yaralandı. Ancak yaralar çok ciddi olmadığı için tamamen iyileşti.

Annesi Jijabhai yaptığı açıklamada, "Kızım ölecek sandım" dedi ve bir sopayla kaplanı uzaklaştırmaya çalışan kızının kanlar içindeki halini gördüğünde dehşete kapıldığını söyledi. Annenin gözünün kenarına aldığı yara da iyileşiyor.

BBC'nin haberine göre, olayın ardından korucuları aradıklarını belirten anne ve kız, kaplanın korucu gelmeden yarım saat önce gittiğini söyledi.

#Kaplan
#Hayvanlar Alemi
#Hindistan
6 yıl önce