|

Huzur adası Bozcaada

Bir adada tatil yapmak en büyük hayallerinizden bir tanesidir

Yeni Şafak ve
11:50 - 6/06/2016 Monday
Güncelleme: 08:56 - 6/06/2016 Monday
Diğer

Bu tatili yaparken hem kafanızı dinlemek hem de eğlenceye doymak istiyorsunuz. Eşinizle, ailenizle veya arkadaşlarınızla gidebileceğiniz en güzel adalardan bir tanesi elbette ki Bozcaada. Bu adayı size önermemizin birçok sebebi var elbet. Çünkü bir tatilde yapabileceğiniz birçok şeyi burada bulabilirsiniz. İstediğiniz takdirde

a'nın sakin yerlerine geçip kafanızı dinleyebilirsiniz. Ya da şirin sokaklarında gezip alışveriş yapabilirsiniz. Eğlenmek mi istiyorsunuz. Eğlenceye doyacağınız yerler de burada mevcut. Buradaki restoranlarda bulunan eşsiz şaraplardan tadabilirsiniz. Sevdiklerinize de hediye olarak tercih edebilirsiniz. Adamızda bisiklet turları ile dört bir yanı gezebilirsiniz ve kır yürüyüşleri yapabilirsiniz.



Bu anlattıklarımızdan sonra Bozcaada'ya nasıl gidilir merak ettiniz. Hem havadan hem de karayolu ile Bozcaada'ya ulaşabilirsiniz. Ankara'dan gelecekseniz önce Balıkesir'e oradan adamıza geçebilirsiniz. Veya önce İzmir'e giderek deniz manzarası eşliğinde adaya ulaşabilirsiniz.



Bozcaada'da her bütçeye uygun oteller bulunmaktadır. İstediğiniz konsepti tercih ederek rezervasyon yaptırmalısınız. Çünkü yerinizi ayırtmadan geldiğinizde otellerimiz dolu olabilir ve sıkıntı yaşayabilirsiniz.

kalitesi ile siz değerli misafirlerini beklemektedir. Lezzetli yemekleri ve hijyenik ortamı ile otellerimizden memnun kalacaksınız. Son dönemin en gözde otelleri olarak

, Kaikias, Ela Tenedos Butik Otel ve Risus Otel dikkati çekiyor olsa da pek çok farklı alternatife sahip konaklama merkezleri olan Bozcaada, tatilcilerin memnun ayrılması için hemen herşeyin düşünüldüğü tam bir tatil merkezi.



Bozcaada'ya dair birçok şeyi merak ediyorsunuz. İşte biz size bu konuda yardımcı olmak için buradayız. Bozcaada'nın otellerini, gezilecek yerlerini ve orada yapabileceklerinizi bozcaadam.net aracılığı ile öğrenebilirsiniz.

#tatil
#ada
#Bozcaada
8 years ago