|

İbrahim Çelikkol yaşadığı zorlu süreci anlattı: Ekmeği ayrana bastık

Türkiye'yi saran orman yangınlarında Marmaris'te en ön saflarda mücadele edenlerin arasında yer alan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, konuyla ilgili, "Ekmeği ayrana bastığımız 8 günlük zorlu bir süreçti. Her olayı çok çabuk unutuyoruz ama biz toplum olarak çok güçlü bir milletiz" ifadelerini kullandı.

09:45 - 12/11/2021 Cuma
Güncelleme: 09:59 - 12/11/2021 Cuma
Yeni Şafak
İbrahim Çelikkol
İbrahim Çelikkol

Son olarak 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinde 'Mehdi' karakteriyle izlediğimiz İbrahim Çelikol, üç ay önce Türkiye'yi saran orman yangınlarında Marmaris'te en ön saflarda mücadele edenler arasında yer almıştı.


Ünlü oyuncu, Ören'deki termik santrale doğru ilerleyen yangını söndürmek için çalışmalara gönüllü olarak katılmış, en önde hortum taşıyarak, alevlerin içine dalmıştı.




"GÖZÜMLE GÖRDÜM"

Habertürk'ün haberine göre, ünlü oyuncu Çelikkol, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"İnsani görevimizi yaptık. Oralar bize çok şey hatırlattı. Ekmeği ayrana bastığımız 8 günlük zorlu bir süreçti! Her olayı çok çabuk unutuyoruz. Ama biz toplum olarak çok güçlü bir milletiz! Oradaki danışmayı ben orada gözümle gördüm."
  • İç mimar Mihre Çelikkol ile 2017 yılında nikah masasına oturan İbrahim Çelikkol, 2019'da oğlu Ali'yi kucağına alarak, ilk kez babalık duygusunu yaşamıştı.



#​İbrahim Çelikkol
2 yıl önce