|

İbrahim Erkal'ın eşinden duygusal mesaj

Geçtiğimiz Mayıs ayında beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden İbrahim Erkal'ın eşi Fİliz Erkal, duygusal bir mesaj yayınladı. Filiz Erkal, mesajında "Bana 'Bir yıldızla evlendin' dediler. Seni tanıdıkça yıldızlara bedel olduğunu gördüm. Burnumda tütüyorsun" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
11:47 - 25/10/2017 Çarşamba
Güncelleme: 12:04 - 25/10/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
İbrahim Erkal, oturdukları sitenin otoparkında baygın halde bulunmuştu.
İbrahim Erkal, oturdukları sitenin otoparkında baygın halde bulunmuştu.

İbrahim Erkal, geçirdiği beyin kanaması sonucu geçen Mayıs'ta vefat etmişti. Sanatçının 14 yıllık eşi Filiz Erkal, dün Instagram hesabından evlilik yıl dönümü mesajı yayınladı. "Bana 'Bir yıldızla evlendin' dediler! Seni tanıdıkça yıldızlara bedel olduğunu gördüm. 'Bu hayatı onunla paylaşmak zor' dediler. Ömrümü, ömrüne kattığını gördüm. Seni sonsuza kadar seveceğim. Burnumda tütüyorsun" ifadelerini kullanan Filiz Erkal'ın mesajına binlerce yorum ve beğeni geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etmişti

Eşinin vefatının ardından da bir mesaj yayınlayan Filiz Erkal, eşinin resmi Facebook adresinden, tedavi ile ilgilenen hastanelere, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a, Başbakan Binali Yıldırım'a ve daha birçok isme teşekkür etti.

İbrahim Erkal kimdir?

İbrahim Erkal, 10 Ekim 1967 tarihinde Erzurum'da doğdu. 6 kardeşin en büyüğü olan İbrahim Erkal, 1996 yılında 'Gönlünüze Talibim' adlı 3. albümünün içindeki 'Canısı' şarkısı ile tüm Türkiye tarafından tanındı.

İbrahim Erkal'ın bestelediği eserleri Zara, İzzet Yıldızhan, Vahdet Vural, Zeynep, Murat Yıldız, Kader, Hülya Avşar, Metin Şentürk, İbrahim Tatlıses, Ayhan Aşan, Yudum, Ümit Yılmaz, Burhan Çaçan, Gökhan Özen, Alişan, Ceylan, Erdinç Şahin, Ferman Toprak, Mine Koşan, Soner Arıca, gibi pek çok sanatçı yorumladı.

2003 yılında Filiz Akgün ile evlenen sanatçı, vefatından kısa bir süre önce 3. defa baba olmuştu.

#İbrahim Erkal
#Filiz Erkal
7 yıl önce