|

İbrahim Tatlıses'e kardeşi Hüseyin Tatlı'dan şoke eden sözler

İbrahim Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı, bir fotoğrafının altına ağabeyi ile ilgili yapılan yoruma çok sert cevap verdi. Tatlı, "İzin aldığımı falan mı düşünüyorsun? Sen bizi hiç tanımamışsın maaşlı elemanlarıyla karıştırdın sanırım" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
18:00 - 9/01/2018 Salı
Güncelleme: 18:08 - 9/01/2018 Salı
Yeni Şafak
Hüseyin Tatlı,  ağabeyi İbrahim Tatlıses'ten emir almadığını söyledi.
Hüseyin Tatlı, ağabeyi İbrahim Tatlıses'ten emir almadığını söyledi.

İbrahim Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı, Instagram hesabından şarkıcı Yıldız Tilbe ile fotoğrafını paylaşıp "Yıldız Tilbe candır. Onun muhteşem şarkılarından 2 tane okudum ikinci albümümde ama yetmez, daha çok okumalı. Hatta son projesinde olacaktım ama okutmazlar. 'Yıldız' istese bile" ifadelerini kullandı. Hüseyin Tatlı'nın bir takipçisi, Yıldız Tilbe'nin yer aldığı fotoğrafa, "İmparator, Yıldız Tilbe ile yakınlığına bir şey demiyorsa gerisi önemli değil" diye yorum yaptı.

Takipçisinin yorumuna çok sinirlenen Hüseyin Tatlı, ağabeyi İbrahim Tatlıses ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Bunun için izin aldığımı falan mı düşünüyorsun? Sen de bizi hiç tanımamışsın. Maaşlı elamanlarıyla karıştırdın sanırım. Benim adım Hüseyin Tatlı. Ben kiminle konuşur görüşürüm bunun tek kararını ben veririm gözüm. Ne izni neyin müsaadesi? Senin kalbinde büyüttüğün seni, benim de kalbimde bitirdiğim beni bağlar."

#İbrahim Tatlıses
#Hüseyin Tatlı
6 yıl önce