|

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Abartı ve sansasyondan uzak

Yeni Şafak gazetesinin, abartılı ve sansasyonel yayın anlayışından uzak, milli değerleri ön planda tutan meslek ahlâkını ve ülke menfaatini önceleyen yayıncılık anlayışı, her türlü takdirin üzerindedir.

Haber Merkezi
12:31 - 3/05/2019 Cuma
Güncelleme: 12:33 - 3/05/2019 Cuma
Yeni Şafak
Süleyman Soylu
Süleyman Soylu

Bilginin ve bilgi kirliğinin çağı olarak nitelendirebileceğimiz 21. yüzyılda insanların güvenebileceği bir haber kaynağının değeri her geçen gün daha fazla artmaktadır.

Bu konuda çeyrek asırdır takdire şayan bir duruş sergileyen Yeni Şafak gazetesi, yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana özgür, tarafsız ve ilkeli basının ve gazeteciliğin önemli temsilcilerinden birisi olmuştur.

Özellikle ülkemizin ciddi sınavlardan geçtiği, ülke gündeminin birtakım mahfillerce kasıtlı olarak manipüle edilmeye çalışıldığı son on yıllık periyotta Yeni Şafak gazetesinin, abartılı ve sansasyonel yayın anlayışından uzak, milli değerleri ön planda tutan meslek ahlâkını ve ülke menfaatini önceleyen yayıncılık anlayışı, her türlü takdirin üzerindedir.

Bir kuyumcu hassasiyetiyle 25 yıldır gazetecilik yapan ve ortaya koyduğu çizgiyle milletimizin gözü kulağı olan Yeni Şafak Gazetesi’ne şükranlarımı sunuyor, başarılarının devamını diliyor, hazırlanmasından, dağıtımına kadar her noktasında emeği geçen bütün çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

#Yeni Şafak 25. yıl
#Süleyman Soylu
5 yıl önce