|

İzmirli piyaniste uluslararası ödül

Müzik okulu öğrencisi 13 yaşındaki Kaan Turan, İtalya Milano’da düzenlenen 17 ülkeden 45 yarışmacının katıldığı Lovere Uluslararası Tadini Piyano Yarışmasında 13 yaş kategorisinde birinci olarak büyük gurur yaşattı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/09/2017 Salı
Güncelleme: 00:33 - 5/09/2017 Salı
Yeni Şafak
​İzmirli piyaniste uluslararası ödül
​İzmirli piyaniste uluslararası ödül

Yaşar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YÜSEM) Müzik Okulu öğrencisi 13 yaşındaki Kaan Turan, İtalya Milano’da düzenlenen 17 ülkeden 45 yarışmacının katıldığı Lovere Uluslararası Tadini Piyano Yarışmasında 13 yaş kategorisinde birinci olarak büyük gurur yaşattı.

Müziğe 6 yaşında başlayan ve Yaşar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinde girdiği piyano sınavıyla burslu olarak “Üstün yetenekli çocuklar” programına kabul edilen 8. sınıf öğrencisi Kaan Turan, 3 yıldır çalışmalarını Yaşar Üniversitesi Müzik Bölümü Öğretim Görevlisi Payam Gül Susanni ile sürdürüyor.

Küçük yaşta yurt dışında birçok yarışma, festival ve sanat organizasyonlarına katılan, verdiği konserler ve aldığı derecelerle uluslararası çapta başarılan kazanan Turan, ödüllerine her geçen sene bir yenisini ekliyor. Turan, “Gelecek hedefimde hem dünya çapında bir müzisyen hem de eğitimimi tamamlayıp iyi bir beyin cerrahisi uzmanı olmak var” dedi.

#YÜSEM
#Kaan Turan
#İtalya
7 yıl önce