|

Ketebe TÜYAP'ta okurun kalbini fethetti

TÜYAP 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na ilk kez katılan Ketebe Yayınevi, hem kitapları, hem imza etkinikleri hem de stant tasarımı ile okurların kalbini fethetti. 96 yeni kitap ile fuarda boy gösterdiklerini belirten Ketebe Yayınları Yönetmeni İsmail Demirci, "Gerek yayınladığımız kitaplar ve gerekse standımızla okurlarımızdan beğeni ve takdir almak son derece memnuniyet vericiydi" dedi.

Yeni Şafak
13:23 - 23/11/2018 Cuma
Güncelleme: 13:51 - 23/11/2018 Cuma
Yeni Şafak
Ketebe Yayınevi standı
Ketebe Yayınevi standı

Geçtiğimiz günlerde 37'ncisi gerçekleşen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, ‘Hayatı Edebiyatla Kuşatmak’ teması ile yoğun ilgiyle karşılandı.

Yerli yabancı yazarların okurla buluştuğu imza, söyleşi, panel, şiir dinletisi, atölye gibi 300’e yakın etkinlik gerçekleşti.


800 yayın evi ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı fuarda, Albayrak Medya Grubu'nun bünyesinde bulunan Ketebe Yayınları da okurla buluştu.


  • Bu yılın Mart ayında ilk kitaplarını yayınlayan Ketebe Yayınevi olarak 10-18 Kasım tarihleri arasında yapılan TÜYAP 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na ilk kez katıldıklarını söyleyen Ketebe Yayınları Yönetmeni İsmail Demirci, "Bugüne kadar yayınlanan 96 yeni kitabımızla ve özenli bir tasarım sonucu hazırlanan standımızla 12. Salon’daki yerimizde 9 gün boyunca okurlarımızla buluştuk" dedi.

Okurlarımızdan beğeni almak son derece memnuniyet vericiydi

Roman, öykü, şiir, psikoloji, düşünce ve tarih kategorilerinde yayınlanmış olan kitapların okurların beğenisini kazandıklarını belirten Demirci, "Gerek yayınladığımız kitaplar ve gerekse standımızla okurlarımızdan beğeni ve takdir almak son derece memnuniyet vericiydi" ifadelerini kullanarak şu şekilde devam etti:

"Fuarda, yazarlarımızı da imza günleri vesilesiyle okurlarla buluşturduk. Fuar süresince Sadık Yemni, Elif Genç, Remzi Şimşek, İsmail Özen, Süleyman Unutmaz, Cemal Öztürk, Ali Emre, İsmail Kılıçarslan, Aykut Ertuğrul, Ahmet Murat Özel ve Mustafa Armağan standımızda okurlarıyla buluşarak sohbet ettiler ve kitaplarını imzaladılar."

#TÜYAP
#Ketebe
#Ketebe Yayınevi
#İsmail Demirci
#Albayrak Medya
5 yıl önce