|

Kitaba KDV indirimi geliyor

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Berlin Turizm Fuarı’nda açıklamalarda bulundu. Almanya ile Türkiye arasındaki ilişkilere değinen Nabi Avcı, kültür-sanat ürünlerinden alınan KDV'nin yüzde 1'e düşürülmesi için de ilk Bakanlar Kurulu toplantısında konuyu gündeme getireceğini söyleyerek müjdeyi verdi.

Yeni Şafak
12:43 - 13/03/2017 Monday
Güncelleme: 12:44 - 13/03/2017 Monday
Diğer
Nabi Avcı,  kültür-sanat ürünlerinden alınan KDV'nin yüzde 1'e düşürülmesi için ilk Bakanlar Kurulu toplantısında konuyu gündeme getireceğini söyledi. ​​
Nabi Avcı, kültür-sanat ürünlerinden alınan KDV'nin yüzde 1'e düşürülmesi için ilk Bakanlar Kurulu toplantısında konuyu gündeme getireceğini söyledi. ​​

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Berlin Turizm Fuarı'na katıldı. Berlin Turizm Fuarı'nda açıklamalarda bulunan Avcı, kültür-sanat ürünlerinden alınan KDV'nin yüzde 1'e düşürülmesi için de ilk Bakanlar Kurulu toplantısında konuyu gündeme getireceğini söyleyerek müjdeyi verdi.



Kültür ve Sanat'a ayrılan bütçenin artırılmasının ve KDV'nin düşürülmesinin Milli Kültür Şurası'nda ana maddelerden biri olduğunu hatırlatan Nabi Avcı, konuyu Bakanlar Kurulu'na sunacağını söyledi.




Küresel karikatür ağı: Muslim Show


#Kültür ve Turizm Bakanı
#Nabi Avcı
#Berlin Turizm Fuarı
7 years ago