|

Kitap fuarına 'Ketebe' damgası

İstanbul’un ikinci büyük uluslararası kitap fuarı oku temasıyla yarın başlıyor. Albayrak Medya Grubu bünyesinde kurulan Ketebe Yayınevi fuarda ilk kez okurla buluşmanın heyecanını yaşıyor.

Yeni Şafak
11:09 - 9/03/2018 Cuma
Güncelleme: 00:04 - 10/03/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
'Yazı Kalır' sloganıyla yayın hayatına başlayan Ketebe Yayınevi CNR Kitap Fuarı’nda okurla buluşuyor.
'Yazı Kalır' sloganıyla yayın hayatına başlayan Ketebe Yayınevi CNR Kitap Fuarı’nda okurla buluşuyor.

Yarın kapılarını açacak olan 5. Uluslararası CNR Kitap Fuar 20 ülkeden 350 yayınevinin katılımıyla gerçekleşecek. Yurt içi ve yurt dışından yüzlerce yazarı konuk etmeye hazırlanan CNR Kitap Fuarı’nın bu yılki teması “OKU” oldu. Temaya uygun olarak fuarda gerçekleştirilecek etkinliklerde, okumanın önemi ve kitapların hayatımız üzerindeki gücünü ifade edecek binin üzerinde etkinliğe imza atılacak.


Ketebe görücüye çıkıyor

Albayrak Medya Grubu bünyesinde “Yazı Kalır” sloganıyla yayın hayatına başlayan Ketebe Yayınevi ise ilk kez CNR Kitap Fuarı’nda okurla buluşuyor. Ketebe Yayınevi’nin Mart ayında okurla buluşan 16 kitabı dış politika, sanat, araştırma ve edebiyat gibi oldukça geniş yelpazede hazırlandı. Simone Weil, Erdem Bayazıt, İbrahim Karagül, François-René de Chateaubriand, Süleyman Hayri Bolay, Paul Valery, Mete Çamdereli, Bilal Kemikli, Hüseyin Nuri, Serdar Tuncer, Mustafa Budak, Cemal Şakar, İsmail Kılıçarslan, Mustafa Armağan, Ali Emre, Aykut Ertuğrul gibi yazarların kitap kurtlarıyla buluşacağı fuar boyunca konferans ve imza günleri de düzenlenecek.



Onur yazarı Alev Alatlı

Pozitif Fuarcılık ve Basın Yayın Birliği iş birliğinde organize edilen CNR Kitap Fuarı’nın onur yazarı edebiyat alanında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'nü alan Alev Alatlı oldu. Türk edebiyatının usta yazarı Alev Alatlı, CNR Kitap Fuarı’nda gerçekleştirilecek söyleşi, sohbet ve imza günlerinde sevenleri ile bir araya getirilecek. Fuarda ayrıca Alev Alatlı için hazırlanacak özel bölümde Batı’ya Yön Veren Metinler, Beyaz Türkler Küstüler gibi yazarın öne çıkan kitapları sergilenecek. Fuar 18 Marta kadar açık olacak.

#Ketebe
#Ketebe Yayınevi
#Kitap fuarı
#CNR Kitap Fuarı
6 yıl önce