|

Köy evinde yaptığı yemeklerle tanınan Taha Duymaz: Fenomen değil şef olmak istiyorum

Son günlerde sosyal medyada en çok konuşulan isimlerin başında gelen 17 yaşındaki Taha Duymaz, son yaşadığı olaylar sonrası bir hayli üzgün. Yaşadıkların ders çıkaran Duymaz, hakkında çıkan tüm iddialara da Yeni Şafak canlı yayınında açıklık getirdi. 3 aydır hayatı boyunca karşılaşmadığı bir ilgiyle karşı karşıya olduğunu belirten Duymaz, “Ben sosyal medyada fenomen değil şef olmak istiyorum” dedi.

Fatma Çelik
09:56 - 11/06/2020 Perşembe
Güncelleme: 15:53 - 11/06/2020 Perşembe
Yeni Şafak
Taha Duymaz
Taha Duymaz

Sosyal medyada yaptığı yemek videoları ile kısa sürede fenomen haline gelen 17 yaşındaki Taha Duymaz, Yeni Şafak’ın Instagram üzerinden gerçekleştirdiği Karantina Sohbetleri’ne katıldı. Hakkında merak edilenleri anlatan Duymaz’ın geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı kapatılmıştı. Yaşadıklarından dolayı ailecek çok üzüldüklerini söyleyen Duymaz, canlı yayında sarf ettiği kelimeler yüzünden pişman olduğunu da belirtti.

Eğer bir hesap para istiyorsa o ben değilim

Hakkında çıkan iddialara tüm açıklığıyla cevap veren Duymaz, markalar tarafından gönderilen hediyeleri kullanmadığını ve para talep ettiği yönündeki söylentilerle ile ilgili şöyle konuştu:

Şu an evimiz yeniden yapılıyor. Gönderilen araç gereçlerin hiçbirini o yüzden şu an kullanamıyorum.
Kendi mutfağımı kullanamıyorum. Evimize mutfağıma geçtiğimde herkes kullandığımı görecek.
Ayrıca o hediyeler geldiğinde tek tek videolarını çekip sayfamdan yayınlamıştım.
Para talep ettiğimi söylüyorlar. Ben hiç kimseden para istemiyorum. Benim adıma birçok hesap açıldı. O hesaplar beni kullanarak para yardımı topluyor. Herkese sesleniyorum.
Bana inanan, güvenen insanlar ben kimseden para istemiyorum. Eğer bir sayfa sizden para istiyorsa o ben değilim.

Aç yattığımı bilirim

Sosyal medyada bir buçuk milyona yaklaşan takipçi karşısında çok mutlu olduğunu söyleyen Taha, “Hayatım son üç aydır çok değişti. Önceden aç yattığımı bilirim. Daha önce hiç karşılaşmadığım bir ilgi ile karşılaştım. Bu beni çok mutlu ediyor ama ben şef olmak istiyorum. Yemek yapmayı çok seviyorum. Arda Türkmen’i kendime örnek alıyor ve onu takip ediyorum” dedi.




#Karantina Sohbetleri
#Taha Duymaz
#sosyal medya fenomeni
4 yıl önce