|

Kurtlar Vadisi'ne veda ediyor

Kurtlar Vadisi hayranlarını, Çakır ve Muro'dan sonra en çok üzecek ölüm bu kahramanın ölümü olacak. Dizinin en sevilen karakterlerinden biri daha ölecek. Adnan Erdoğan'ın canlandırdığı 'Deli Hüsnü' lakaplı, Hüsnü Yalınkılıç diziye veda edecek. Geçtiğimiz bölümlerde zehirli iğneden dolayı "Ölecek mi?" endişesi oluşturan karakter, önümüzdeki haftalarda vurularak diziye veda edecek.

Yeni Şafak
16:38 - 14/05/2016 Cumartesi
Güncelleme: 16:45 - 14/05/2016 Cumartesi
Diğer
Kurtlar Vadisi 13 sezondur ekranlarda izleyicisiyle buluşuyor.
Kurtlar Vadisi 13 sezondur ekranlarda izleyicisiyle buluşuyor.

Dünyada milyonlarca hayran kitlesine sahip olan ve 13 yıldır ekranlara gelen dizi Kurtlar Vadisi'nin sevilen karakterlerini öldürme geleneği sürüyor. Dizinin önümüzdeki bölümlerinde ünlü bir kahraman daha ölecek. Kurtlar Vadisi hayranlarını Çakır ve Muro'dan sonra en çok şaşırtıp, üzecek ölüm bu olacak. Kurtlar Vadisi Kahramanlarından 'Deli Hüsnü' lakaplı Hüsnü Yalınkılıç ölecek. Adnan Erdoğan'ın canlandırdığı Deli Hüsnü karakteri diziye vurularak veda edecek.



Geçen haftaki bölümlerde zehirli iğne ile hayranlarının ''acaba ölecek mi?'' dediği ünlü karakter, tam da ölümden kurtulduğuna sevinildiği haftalarda senaryo gereği son nefesini verecek. Türkiye'de ve yurt dışında nereye giderse gitsin hayranlarının fotoğraf çekilmek için sıraya girdiği ünlü oyuncunun, senaryo gereği öldürülmesi kararlaştırıldı. Deli Hüsnü, bundan sonraki bölümlerde rol almayacak. Kurtlar Vadisi'nin kıdemli karakterlerinden Tuncay'ın yardımcısı olarak diziye giren "Deli Hüsnü" karakterini başarıyla canlandıran Adnan Erdoğan'ın ölme sahnesi önümüzdeki haftalarda ekrana gelecek.






Hüsnü Yalınkılıç kimdir?


Hüsnü Yalınkılıç Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Adnan Erdoğan tarafından canlandırılan karakterdir. Tuncay Kantarcı'nın sağ koludur. Tanışıklığı Tuncay Kantarcı'nın cezaevinden akıl hastanesine nakledilmesinden sonraya dayanır. Hastanede Tuncay'la dostluk kurmuş, onun yanından ayrılmamış bir sağlık memurudur. Bu sebeple Tuncay Kantarcı'nın en yakın adamı olmuş ve dolayısıyla Polat Alemdar'ın ekibine girmiştir. Lakabı Deli Hüsnü'dür.



Haberin kaynağı için

#Deli Hüsnü
#Hüsnü Yalınkılıç
#Kurtlar Vadisi
#Polat Alemdar
#Necati Şaşmaz
#Adnan Erdoğan
8 yıl önce