|

Lerzan Mutlu'dan komşusu İrem Derici'ye sitem: Evi sallıyor böyle saygısızlık görmedim

Şarkıcı Lerzan Mutlu hem meslektaşı hem de komşusu olan İrem Derici'ye sosyal medyadan isyan etti. Mutlu, sabaha karşı yüksek sesle müzik dinleyen İrem Derici'ye peş peşe attığı Instagram story'leriyle sitem etti. "Yeter artık uyuyamıyoruz delireceğim" diyen Lerzan Mutlu'nun paylaşımları kısa sürede gündem oldu. İşte Lerzan Mutlu ile İrem Derici arasındaki gerilimin detayları...

12:34 - 1/07/2021 Perşembe
Güncelleme: 13:05 - 1/07/2021 Perşembe
Yeni Şafak
Lerzan Mutlu - İrem Derici
Lerzan Mutlu - İrem Derici

Aynı binada çapraz dairelerde oturan Lerzan Mutlu ve İrem Derici'nin yüksek sesli müzik sorunu bitmiyor.

Gece geç saatlere kadar müzik dinleyen şarkıcı İrem Derici, yine komşularının rahatsız olmasını umursamadı. Daha önce de evde topuklu ayakkabı ile gezdiği için rahatsız olduğunu söyleyen Lerzan Mutlu, bu sefer de müzik sesinden dolayı Derici'ye tepki gösterdi.

"İREMCİĞİM UYUYAMIYORUZ"

Sabah saatlerine kadar yüksek sesle müzik dinleyen İrem Derici kapıya gelen güvenlik görevlisini de dikkate almayınca Lerzan Mutlu sosyal medyada sabaha karşı attığı peş peşe story'lerle adeta isyan etti.

Lerzan Mutlu,
"İremciğim uyuyamıyoruz! Evde müziği bu saatte kapasan mı artık! Bangır bangır.. Whatsapp'ını 'okundu' yapmazsın sen. Buradan yazayım dedim. Sabah 04.00"
dedi.

İrem Derici'nin, uyarıları dikkate almaması Lerzan Mutlu'yu daha da sinirlendirdi.


"EZAN OKUNUYOR"

Peş peşe paylaşım yapmaya devam eden Mutlu, "Asla uyuyamıyoruz. Bütün ev uyanık. Diskonun bitmesini bekliyoruz. Bu ilk değil! Oturduk, güvenlik zili çalıyor... Kimse oralı değil! Ezan okunuyor, biz uyanık! Müzik son ses! " ifadelerini kullandı.


"EVİ SALLIYOR"

Mutlu, söze 'İremciğim' diye başlasa da hikayelerin dozu git gide sertleşti. Mutlu, "Bana yakışır mı polis çağırmak komşuma!!! Yakışmaz!!! Ama zorluyorsunuz bu ne ya delireceğim. Evi sallıyor!!!" paylaşımı yaparak İrem Derici'yi etiketledi.

Lerzan Mutlu, saat sabah 07.000'ye kadar paylaşımlar yapmaya devam etti.

"GİDİP KAPISINA DAYAN"


Lerzan Mutlu'nun paylaşımlarına Demet Akalın'dan da yorum gecikmedi.



#İrem Derici
#Lerzan Mutlu
#kavga
#tartışma
#müzik
#komşu
#yüksek ses
#Instagram
#story
3 yıl önce