|

Mandalinacı rekor kırdı

Mandalina tezgahında söylediği 'Vay Delikanlı Gönlüm Vay' şarkısıyla ünlenen Veysel Mutlu, bu şarkıya klip çekmişti. YouTube'da en çok izlenen videolar listesinde dünyada ilk 25'e giren Mutlu, Bruno Mars ve Enrique Iglesias gibi ünlü isimlerle zirveyi paylaştı.

Yeni Şafak
09:30 - 5/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 09:38 - 5/02/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Veysel Mutlu, Vay Delikanlı Gönlüm Vay isimli şarkıyla tanınmıştı.
Veysel Mutlu, Vay Delikanlı Gönlüm Vay isimli şarkıyla tanınmıştı.

‘Vay Delikanlı Gönlüm’ şarkısıyla bir anda Türkiye gündemine oturan Veysel Mutlu’nun klibi, YouTube’da en çok izlenen videolar listesinde dünyada ilk 25’e girdi. Şarkıcı, Bruno Mars ve Enrique Iglesias gibi ünlü isimlerle zirveyi paylaştı. Fenomen mandalinacı olarak bilinen Mutlu, Azerbaycan, Belçika ve Danimarka gibi ülkelerin YouTube trend videolar listesinde de yer alıyor.

Veysel Mutlu kimdir?

‘Vay delikanlı gönlüm vay’ adlı parçayla ünlenen Veysel Mutlu, yaklaşık 10 yıldır pazarcılık işiyle uğraştığını ve 5-6 yıldan beri de şarkı söylediğini belirtti. Sesini keşfeden Mutlu, sattığı mandalinayı-portakalı şarkılarında ele almaya başlamış. Veysel Mutlu yaptığı açıklamasında, "Mandinalar ne güzel tarzı bir şeyler yazdım. Pazardaki müşterilerden yaklaşım çok iyi oldu. Ben de daha çok gayret etmeye başladım. Instagram'da attığım gibi birden artmaya başladı. 2 haftalık bir sürede oldu. 3-4 bin takipçim vardı, şimdi 133 bine çıktım. Beni seven insanlar çok" dedi. Aslen Muş’lu olan ve 1996 yılında Bursa’da doğan Veysel Mutlu Vay Delikanlı Gönlüm şarkısı ile 2 hafta içerisinde 500 binin üzerinde izlenme rekoru kırmayı başardı.

5 kardeşi daha olan mutlu, kardeşlerinin arasında en küçüğü. Mutlu’nun en büyük hayali ise Murat Boz ile düet yapmak.



#Veysel Mutlu
#Vay Delikanlı Gönlüm Vay
6 yıl önce