|

Manevi iklim Bursa’yı saracak

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 11 ayın sultanı Ramazan ayının, Bursa’da huzur ve keyifle yaşanması hedefiyle Büyükşehir Belediyesi’nin tüm hazırlıklarını tamamlandığını belirterek, ‘Şehr-i Ramazan’ programının detaylarını anlattı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/05/2018 Pazartesi
Güncelleme: 03:03 - 14/05/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
‘Şehr-i Ramazan’ programı ile Bursa’da manevi atmosferine uygun şekilde yaşanacak.
‘Şehr-i Ramazan’ programı ile Bursa’da manevi atmosferine uygun şekilde yaşanacak.

Birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi Ramazan ayı, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Şehr-i Ramazan’ programı ile Bursa’da manevi atmosferine uygun şekilde yaşanacak.

BİRLİK BERABERLİK AYI

Başkan Aktaş, “Millet olarak bir ve beraber olmanın, aynı manevi atmosferi solumanın huzurunu ve bereketini yaşayacağımız bir Ramazan ayına daha kavuştuk. Rabbim, oruçlarımızı en güzel şekilde tutabilmeyi, ibadetlerimizi en güzel şekilde yapabilmeyi ve Ramazan’dan dolu dolu istifade edebilmeyi hepimize nasip etsin. Bu mübarek ayda komşularımızla, dostlarımızla ve akrabalarımızla sofralarımızı paylaşacağız, birbirimizle daha sıkı bir dayanışma içinde olacağız” diye konuştu.

SOHBETLER GÖNÜLLERİ OKŞAYACAK

Bu yıl özellikle yerel sanatçıların yoğunlukla yer aldığı programın değerini hatırlatan Başkan Aktaş, “Ramazan’da ayrıca Ömer Karaoğlu, Mustafa Cihat, Grup Genç gibi sanatçılar ezgilerden bir demet sunacaklar. Seyfullah Kartal, Kahraman Tazeoğlu ve Serdar Tuncer şiir dinletileriyle aramızda olacak. Yeni Şafak Yazarı Şair Serdar Tuncer, Ömer Tuğrul İnançer, Prof. Dr. Emin Işık ve Dursun Gürlek ile sohbetler gerçekleştirecek” şeklinde konuştu.

#Serdar Tuncer
#Ömer Tuğrul İnançer
6 yıl önce