|

Metin Şentürk Nusret'e rakip oldu

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk, sosyal medya fenomeni Nusret'in Etiler'deki dükkanın karşısına kanatçı dükkanı açtı. Kanatçı Dayı verdiği dükkanında herkesi kanatlandıracağını söyleyen Şentürk, "Nusret beni karşısına almasın" dedi.

Yeni Şafak
13:34 - 18/11/2018 Pazar
Güncelleme: 14:15 - 18/11/2018 Pazar
Diğer
Nusret ve Metin Şentürk
Nusret ve Metin Şentürk

Nusret'in Etiler'deki dükkanın karşısına 'Kanatçı Dayı' ismini verdiği bir restoran açan ünlü sanatçı Metin Şentürk, "Nusret beni karşısına almasın" dedi.

Posta'nın haberine göre "Ben bu dünyada hayatı en iyi yönetenlerden biriyim. Benim hikâyem herkese örnek olsun" diyen Şentürk, Etiler ve kanat ikilisinin riskli bir şeçim olup olmadığını şu şekilde açıkladı:

  • "Doğru, kanat Etiler için avam gibi görülebiliyor. Ama aslında biz bir eksiği tamamladık. Burada insanların “Hadi kanat yemeye gidelim” diyebilecekleri bir mekân yoktu. Biz de “Kanatçı açalım” dedik. İnsanları kanatlandırmak istedik. Bakarsınız hep beraber kanatlanırız."

Şentürk, dükkanını Nusret'in karşısında açmasına ilişkin olarak ise "Nusret beni karşısına almasın! Herkes yerini bilecek. Nusret işinde çok önemli bir sanatçı ve fenomen. O bir başarı hikâyesidir. Ama ben kimsenin karşısında olmaktan çekinmem. Çünkü iyi bir şey yapıyorum. Nusret’te zaten kanat yok. Hem de bizim fiyatlarımız Etiler’e göre çok çok uygun" dedi.

#Metin Şentürk
#Nusret
#Kanatçı
#Kanatçı Dayı
5 yıl önce