|

Mevzu çıkarmaya geldik

Albayrak Grubu'nun yeni popüler kültür sanat dergisi Cins'in tanıtım gecesinde kültür sanat camiası buluştu. Genel Yayın Yönetmeni Kılıçarslan, kültürel iktidarın dayatmalarına karşı bir ses olduklarını dile getirdi.

Yeni Şafak
04:00 - 4/11/2015 Çarşamba
Güncelleme: 01:37 - 4/11/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Aylık popüler kültür sanat dergisi "Cins"in tanıtımı, Nevmekan'da edebiyat ve fikir dünyasından birçok yazarın katılımıyla gerçekleşti. Gecede konuşan Albayrak Grubu CEO'su Ömer Bolat "Bu dergimizi emanet ettiğimiz, başta İsmail Kılıçarslan, Furkan Çalışkan, Yusuf Genç arkadaşlarımız, derginin ismiyle özdeşleşen, bilgi birikimleri ve tecrübeleriyle başarılı olacaklarına inandığımız değerli yöneticilerimizdir. Yönetim kurulu olarak kendilerine başarılar diliyoruz. Cins dergimizde kültür, düşünce, sanat, sinema ve edebiyat adına çok şey bulacaksınız, yolu açık olsun ilerlemeye devam edecektir" ifadelerini kullandı.





KÜLTÜREL İKTİDARLA MÜCADELE


Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kılıçlarslan da "mevcut kültürel iktidarın dayattıklarıyla mücadele" fikrinden hareketle derginin ortaya çıktığına vurgu yaparak, "Bunu başarır, başaramaz. Bu mücadeleyi sürdürür, sürdüremez. Orasını şüphesiz Allah bilir. Bize düşen sadece sefer etmek" dedi. Etkinliğe Albayrak Grubu yöneticilerinden Mustafa Albayrak, Mesut Albayrak, Yeni Şafak Gazetesi Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Albayrak Grubu CEo'su Ömer Bolat, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Tuna yazar Hüsrev Hatemi, Nurettin Durman, Sibel Eraslan, Ömer Lekesiz, Selahattin Yusuf, İbrahim Paşalı, Mustafa Armağan, Turan Kışlakçı ve Fatma Karabıyık Barbarosoğlu'nun yanısıra edebiyat ve fikir dünyasından önemli isimler katıldı.



#Cins
#cins dergisi
#ismail kılıçarslan
8 yıl önce