|

Minik bilgeler dergisiyle buluştu

Albayrak Medya Grubu bünyesinde yayın hayatına başlayan Bilge Minik ve Bilge Çocuk dergileri tanıtıldı. Eğitim ve Yayın Daire Başkanı Mustafa Durmuş, “Bu alanda yayın yapmanın zorluklarını biliyoruz. Albayrak Grubu’na ülkeye yaptıkları bu hizmet dolayısıyla teşekkür ediyoruz” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/12/2016 Pazartesi
Güncelleme: 02:12 - 19/12/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Çocukların duygu dünyasının gelişmesine yönelik yayın çizgisiyle dikkat çeken Bilge Minik ve Bilge Çocuk dergileri tanıtıldı. Akasya AVM'de düzenlenen tanıtım toplantısına, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Eğitim ve Yayın Daire Başkanı Mustafa Durmuş, Albayrak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Albayrak, yazar-şair Bestami Yazgan, “Bilge Minik” ve “Bilge Çocuk” dergilerinin Genel Yayın Yönetmeni Osman Turan, Yeni Şafak Gazetesi ve TvNet Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Derin Tarih Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Armağan, Yeni Şafak Gazetesi Haber Müdürü Recep Yeter ile ebeveynler ve çocuklar katıldı.





YENİ KAPILAR AÇILIYOR


Toplantıda konuşan Mustafa Durmuş, yayın hayatına başlayan dergilerin, burada yer alan özgün, yerel karakterlerin rehberliğinde, çocuklara yeni dünyaların sunulduğunu bildiğini, takip ettiğini söyledi. Bu dergilerin çocukların çevresinde, doğada, evrende ve hayal dünyasında yeni kapılar açtığını anlatan Durmuş, “Bu dergiler bize, bizim dışımızda olanlara duyarlılık geliştirme fırsatı sunuyor. Dergiler okuma zevkiyle birlikte bize bilim dünyasının, sosyal hayatımızın, yakın tarihimizin gelecek nesillere aktarmamız gereken yönlerini içselleştirerek aktarma fırsatı sağlıyor” diye konuştu.





KÜLTÜREL OLARAK İYİ BİR İŞ


Yazar-Şair Bestami Yazgan, Albayrak Grubu'nun çocuk dergisi çıkararak kültürel anlamda çok önemli bir iş yaptığını kaydetti. “Bilge Minik” ve “Bilge Çocuk” dergilerinin Genel Yayın Yönetmeni Osman Turan da ülke olarak acılı günlerden geçildiğini belirterek, her şeye rağmen ümitleri diri tutarak çalıştıklarını söyledi.


#Bilge Minik
#Bilge Çocuk
#Albayrak Grubu’
7 yıl önce