|

Muhsin Yazıcıoğlu anılıyor

Beykoz Belediyesi, 25 Mart 2009'da helikopterin düşmesi soncu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi'nin kurucu genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu için bir anma programı düzenliyor.

Yeni Şafak
14:54 - 24/03/2015 Salı
Güncelleme: 13:04 - 24/03/2015 Salı
Yeni Şafak

26 Mart Perşembe günü Prof.Dr.Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan, 'Vefatının 6.Yılında Muhsin Yazıcıoğlu'nu Anma Programı'nda; Yazar Lütfü Şehsuvaroğlu, Şair, Yazar ve Oyuncu Ahmet Yenilmez ile Kasım Alper Özdemir yer alacak, merhum Yazıcıoğlu'nun hayatının yanı sıra, Onunla ilgili hatıralar da paylaşılacak.



Beykoz Belediyesi olarak, ülkenin tarihi, siyasi, kültür ve sanat hayatında yer almış değerleri çeşitli etkinliklerle andıklarını söyleyen Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Bugüne kadar merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan'ın yanı sıra, Mehmet Akif Ersoy, Necip Fazıl Kısakürek, Orhan Veli, Ahmet Mithat Efendi gibi birçok önemli ismi anmak için doğum ya da vefat yıldönümlerinde programlar düzenliyoruz. Merhum Muhsin Yazıcıoğlu da, siyasi tarihimizde yer edinmiş, topluma mal olmuş, ülkemize hizmet etmiş bir değerdir. Ayrıca hem merhum Erbakan'ın hem de merhum Yazıcıoğlu'nun isimlerini kültür ve hizmet binalarımıza vererek yaşatmaya çalışıyoruz.” diyerek, merhum Yazıcıoğlu'nun sevenlerini programa davet etti.



#Prof.Dr.Necmettin Erbakan Kültür Merkezi
#Muhsin Yazıcıoğlu
#Yücel Çelikbilek
9 yıl önce