|

Münir Özkul'un evini Kemal Sunal aldırmış

Usta oyuncu Münir Özkul'un evinin Ferhan Şensoy tarafından alındığın ilişkin iddialara kızı Güner Özkul, "Babam o evi 70 yaşındayken AKM'de düzenlenen jübile gecesinden elde edilen gelirle aldı" diye cevap verdi. Güner Özkul, Kemal Sunal'ın, babasının parasını bloke ettiğini ev bulduğunda ise geri verdiğini söyledi.

Yeni Şafak
17:24 - 10/01/2018 Çarşamba
Güncelleme: 17:36 - 10/01/2018 Çarşamba
Diğer
Kemal Sunal ve Münir Özkul onlarca filmde birlikte rol aldı.
Kemal Sunal ve Münir Özkul onlarca filmde birlikte rol aldı.

Münir Özkul'un rahatsızlığı boyunca sosyal medyada çok sayıda olumsuz haber paylaşılmış ve Özkul'un öldüğüne yönelik iddialar ortaya atılmıştı. Bu defa da sosyal medyada farklı bir konu gündeme getirildi. Hürriyet'in haberine göre, iddialara göre Ferhan Şensoy, 5 Ocak günü hayatını kaybeden Münir Özkul'un 20 yıl boyunca masraflarını karşıladı ve ona Cihangir'den bir de ev aldı.

Bu iddialara Münir Özkul'un kızı Güner Özkul yanıt verdi:

  • "Babam o evi 70 yaşındayken AKM'de düzenlenen jübile gecesinden elde edilen gelirle aldı. O dönem Kemal Sunal ve Müjdat Gezen babama 'Sen bu parayı harcarsın. Biz bunu bankaya yatırıp üzerine bloke koyduracağız. Ev bulduğunda paranı alırsın' demiş. O ev öyle alındı. Babam Ferhan Şensoy'un yanında çalışıyordu. Ferhan Ağabey borçlarına yardım etmiştir mutlaka. Çünkü yufka yürekli bir adam. Ama ev aldığı iddiası asılsız. Babamın tedavi gördüğü hastaneler ücret almadı. Eski eşiyle ailesi yardım etti, ben ve eşim de elimizden geleni yaptık."


#Münir Özkul
#Ferhan Şensoy
#KEmal Sunal
6 yıl önce