|

Müslüm Gürses itirafı: Babam öldü sandılar

Çıktığı bir programda 24 Kasım sebebiyle tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutlarken, Müslüm Gürses ile ilgili anısını anlatan sanatçı Serkan Kaya, herkesi duygulandırdı. Kaya, "Gürses'in sağ kurtulduğu kazadan sonra 'öldü' diye haberler çıktı. Durmadan ağladık. Bir hocamız kendi babanız öldü sanmış, çok ağlamıştık" dedi.

Yeni Şafak
09:48 - 26/11/2018 понедельник
Güncelleme: 12:09 - 26/11/2018 понедельник
Diğer
Sanatçı Serkan Kaya
Sanatçı Serkan Kaya

Sahneden kendisini izleyemeye gelen öğretmenler olup olmadığını soran Serkan Kaya, "Ben meslek lisesi mezunuyum, ilk ve orta okulda ne enteresandır ki en çok zorlandığım ders müzik dersiydi. Müzikten kalma yoktu ama ben çok zorlanıyordum. Fülüt ve bize derste verilen enstrümanları çalmakta çok zorlanıyordum, sesimin güzel olduğunu lise yıllarımda fark ettim. Enstrüman çalmadan beste yapmayı öğrendim ve buna şükrediyorum" dedi.

Herkesi duygulandırdı

Müslüm Gürses'in hayatını anlatan filmi henüz izlemediğini belirten Serkan Kaya, usta sanatçı ile ilgili bir anısını paylaştı.

  • Milliyet'in haberine göre, sahneden 2013 yılında yaşamını yitiren Gürses'i anan Kaya, "Müslüm Gürses hayranıyım. Gürses'in sağ kurtulduğu kazadan sonra 'öldü' diye haberler çıktı. Biz de arkadaşlarla durmadan ağladık. O zaman bizi gören bir hocamız kendi babanız öldü sanmış, çok ağlamıştık" ifadelerini kullandı.
#Şarkıcı
#Müzik
#Müslüm Gürses
5 лет назад