|

Mustafa Cambaz'a ödül

'1. Kadim Değerler Kısa Film ve Fotoğraf Yarışması kapsamında 15 Temmuz Şehidi Yeni Şafak muhabiri Mustafa Cambaz'a özel ödül verilecek. Ödül töreni 22 Şubat'ta Ankara'da düzenlenecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/02/2018 Cumartesi
Güncelleme: 03:44 - 3/02/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Yeni Şafak muhabiri 15 Temmuz Şehitleri'nden Mustafa Cambaz'a Özel Ödül verilecek.
Yeni Şafak muhabiri 15 Temmuz Şehitleri'nden Mustafa Cambaz'a Özel Ödül verilecek.

KABİP STK'larda Kadın Birliği Platformu, bu yıl ilk kez düzenlediği '1. Kadim Değerler Kısa Film ve Fotoğraf Yarışması' kapsamında Yeni Şafak muhabiri 15 Temmuz Şehitleri'nden Mustafa Cambaz'a Özel Ödül verecek. Ödülü takdim etmek için Alpaslan Cambaz'ı 22 Şubat'taki törene davet ettiklerini söyleyen Yarışmanın Danışma Kurulu Üyesi Hatice Tekcan, "Ödül töreni öncesi Mustafa Cambaz'ı bir programla anacağız" dedi. "Öze Dönüş Hareketi" kapsamında düzenlenecek yarışmanın teması "Komşum ve Ben" olarak belirlendi. Yarışma, giderek yok olmaya başlayan bu değerlerimizi genç ve gelecek nesillere özgün, eğlenceli, düşündürücü ve renkli bir şekilde komşuluğun önemini ve güzelliğini hatırlatmayı ve bu değerlerimizi tekrar canlandırmayı amaçlıyor. KABİP'in Keçiören Belediyesi ile birlikte düzenlediği yarışmaya 15 Şubat'a kadar katılım yapılabiliyor.


TÖREN 22 ŞUBAT'TA

Ödül töreni 22 Şubat 2018 tarihinde Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde yapılacak. Yarışmanın jürisinde Tangül Sınav, Görkem Yeltan, Mehmet Güreli, Ali Nuri Türkoğlu, Yaşar Taşkın Koç, Gülcan Tezcan, Ayşe Olgun, Sümeyye Kavuncu, Zeynep Zelan, Burcu Çetinkaya, Ayşe Keşir, Muhammet Erkam Bülbül ve Elif Güveyler yer alıyor.

#Mustafa Canbaz
#Ödül
6 yıl önce