|

Mustafa Ceceli: Bayramdan sonra evleniyorum

Geçtiğimiz günlerde eşiyle yollarını ayıran sanatçı Mustafa Ceceli, hakkında çıkan iddialara cevap verdi. Eşiyle ayrılık sürecinin 2 yıl önce başladığını söyleyen Ceceli, Ramazan Bayramı sonrası tekrar evlenmek istediğini duyurdu. Ünlü sanatçı, yapılan haberlerin karalama kampanyası olduğunu ifade etti.

Yeni Şafak
11:13 - 6/06/2017 Salı
Güncelleme: 11:30 - 6/06/2017 Salı
Diğer
Mustafa Ceceli
Mustafa Ceceli
Sinem Gedik'ten boşandıktan bir gün sonra Selin İmer'le fotoğrafları ortaya çıkan Mustafa Ceceli konuştu. Boşanma noktasına gelmelerinin iki seneyi kapsayan bir süreç olduğunu belirten Mustafa Ceceli, evlilik kurumuna saygısı olduğunu ve bayram sonrası tekrar evleneceğini duyurdu.

Hayranlarının yoğun tepkisiyle karşılaşan sanatçı, eski evliliğiyle ilgili tüm ayrıntıları gizlediği için aniden ortaya çıkan haberlerin sevenlerini şaşırttığını söyledi. Sabah'ın haberine göre; "Hiç kimse boşanmak için evlenmez, ayrıca boşanmayı da kimseye tavsiye etmiyorum fakat bazı durumlarda çocuğunuzun huzurlu bir ortamda büyümesi için bu adımı atmak zorunda kalıyorsunuz; bizim de yaptığımız buydu. Kamuoyunda sanki her şey bir haftada olup bitti gibi gösterildi" ifadelerini kullanan Ceceli, görüş ayrılıklarının boşanma nedeni olduğunu ifade etti.
#Mustafa Ceceli
#Selin İmer
#Sinem Gedik
7 yıl önce