Narin Güran cinayetinde ilişkin davada yeni gelişme
12:03, 12/06/2026, Cuma
IHA

Arşiv
Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin 15 kişinin yargılandığı dava 1 Ekim’e ertelendi.
Merkez Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos 2024’te kaybolan ve 8 Eylülde cenazesi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetine ilişkin "suçluyu kayırma" suçlamasıyla tutuksuz yargılanan 3’ü çocuk 15 kişinin yargılandığı dava, avukatların mazeret bildirmesiyle Diyarbakır 17’nci Asliye Ceza Mahkemesince 1 Ekime ertelendi.
Yargıtay 1. Ceza Dairesi, cinayete ilişkin tutuklu sanıklar anne Yüksel, ağabey Enes ve amca Salim Güran’a verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını onamıştı.
Nevzat Bahtiyar’a verilen 4 yıl 6 ay hapis cezası ise "nitelikli kasten öldürme suçuna yardım" kapsamında değerlendirilmesiyle yeniden yargılandığı davada 17 yıl hapis cezası almıştı.

Gündem
Narin Güran soruşturması gölgesinde kavga büyüdü: Nevzat Bahtiyar'ın oğlu ve yeğeninin karıştığı kavgada beş kişi yaralandı

Gündem
Narin Güran'ın babası Arif Güran Ahmet Minguzzi'nin mezarını ziyaret etti: Bu çocuklardan ne istiyorlar?

Gündem
Narin'in babasından Ahmet Minguzzi’nin kabrine ziyaret: 'Bu çocuklardan ne istiyorlar?'
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.