|

O Ses Türkiye birincisi: Ödülüm para değil

O Ses Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden ve bu sezonun birincisi olan Emre Sertkaya konuk olduğu bir televizyon programında yarışma, jüri ve ödül hakkında konuştu. Sertkaya, yarışma ödülü olarak para vermeyeceklerini söyledi.

Yeni Şafak
15:36 - 3/03/2016 Perşembe
Güncelleme: 13:44 - 3/03/2016 Perşembe
Diğer

Sıradışı yorumu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Emre Sertkaya, Gökhan ve Hakan'ın takımında yarıştı. Sezon sonunda birinci olan Emre Sertkaya, henüz yeni üniversiteye hazırlanıyor.



Katıldığı bir yarışma programında konuşan Emre Sertkaya Gökhan ve Hakan Özoğuz kardeşleri çok sevdiğini söyledi. Birincili ödülünün para olmadığını söyleyen Sertkaya şu açıklamalarda bulundu:



" Gökhan abi ve Hakan abi beni hiç bırakmadı. Yarışmaya katılmamdaki en büyük etkenlerden biri onları tanıma isteğimdi. İlk şarkının sonrası verdiğim tepkiden bellidir zaten. Yarışmada para ödülü yok. Bir araba, single, bir de televizyon ödülü vardı. Arabayı henüz kullanmıyorum. Ehliyetimi almadım. Araba da yurt dışındaymış zaten. O da henüz gelmedi. Benim yeşil bir montum vardı onu çok severdim. Devrimci gibi davrandılar. Sonra kazağıma. O kazağı ateisteler giyerdi falan bana mantıklı gelmiyor. Bu kutuplaşmaya gerek yok bence. Hepimiz aynı şeyiz bunun farkına varmamız lazım.

"





#O Ses Türkiye
#Emre Sertkaya
8 yıl önce