|

Ödüllü satranç turnuvası

Edirne Selimiye Camii Külliyesi’nin UNESCO Dünya Mirası olduğuna dair farkındalık oluşturmak amacıyla Edirne Belediye Başkanlığı tarafından 5. Geleneksel Ödüllü Satranç Turnuvası düzenlenecek. 3 kategoride düzenlenecek olan turnuvayla satrancın şampiyonları belli olacak.

Yeni Şafak
16:51 - 10/10/2017 Salı
Güncelleme: 16:52 - 10/10/2017 Salı
IHA
Her kategorinin 64 sporcu ile sınırlı olduğu yarışmada katılmak isteyenler başvurularını web üzerinden yapabilir.
Her kategorinin 64 sporcu ile sınırlı olduğu yarışmada katılmak isteyenler başvurularını web üzerinden yapabilir.

Edirne Selimiye Camii Külliyesi’nin UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde olduğuna dair farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında 14-15 Ekim 2017 tarihlerinde ETSO Meriç Konferans Salonu’nda ‘UNESCO Dünya Mirası Edirne Selimiye Camii Külliyesi, 5. Geleneksel Ödüllü Satranç Turnuvası' gerçekleştirilecek.

Son başvuru 12 Ekim

3 kategoride gerçekleştirilecek olan satranç turnuvasına son başvuru tarihi 12 Ekim Perşembe günü olarak belirlendi. Her kategorinin 64 sporcu ile sınırlı olduğu yarışmada katılmak isteyenler başvurularını web üzerinden yapabilir.

İlk 5'e ödül

Satranç turnuvasındaki ödüller ise şu şekilde belirlendi, “Her üç kategorinin de 1.’sine tam altın, 2.’sine yarım altın, 3.’süne çeyrek altın, 4.’süne ve 5.’sine 1 gram altı ve yine En İyi Edirne Lisans İli Sporcusu ile En iyi Edirne Lisans İli Bayan Sporcusunu 1 gram altın.”

#Selimiye Camii Külliyesi
7 yıl önce