Olağan Şiir’in yeni sayısı çıktı
00:00, 22/06/2022, Çarşamba
Yeni Şafak

Olağan Şiir dergisi
Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği tarafından iki ayda bir yayımlanan şiir ve eleştiri dergisi Olağan Şiir’in 26. sayısı çıktı.
Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği tarafından iki ayda bir yayımlanan şiir ve eleştiri dergisi Olağan Şiir’in 26. sayısı çıktı. Özgün şiirlerin, makalelerin, şair portrelerinin, tahlillerin ve incelemelerin yer aldığı dergide bu ay Abdullah İlhan, Mehmet Baş, Ömer Yalçınova, İlhan Kurt, Güven Adıgüzel, Enes Talha Tüfekçi, Mehmet Ali Genç, Hüseyin Kalyan, Eray Sarıçam, Furkan Ece gibi isimler yer alıyor. Derginin Genel Yayın Yönetmeni Aykut Nasip Kelebek, sunuş yazısında iyi ve kötü şiir ayrımının eski ve yeni nesil ayrımına dönüştüğüne değiniyor. Dergi, Turkcell Dergilik ve Türk Telekom E-Dergi’den ücretsiz okunabilir.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.