|

Önder: Kirli ellerin hedefi olduk

Önder İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği Ankara'da meydana gelen terör saldırısına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Önder'den yapılan açıklamada,

Yeni Şafak
16:16 - 12/10/2015 Pazartesi
Güncelleme: 13:27 - 12/10/2015 Pazartesi
Diğer

Ankara'da düzenlenen ve 97 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin yankılar sürerken, Önder İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği'nden bir açıklama geldi. Önder Genel Başkanı Bekiroğlu tarafından yapılan açıklama şöyle;



Ruhumuz şahlandıkça kirli ellerin hedefi olduk


"Ankara'da meydana gelen ve 97 kişinin ölümüne, 246 kişinin de yaralanmasına sebep olan patlama, bu ülkenin yüreğinde gerçekleşmiştir. Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkesi ile aynı bedenin azaları olan bizler, bedenimiz güçlendikçe, ruhumuz şahlandıkça kirli ellerin daha çok hedefi olur hale geldik.



Ölümden medet umuyorlar


Türkiye büyüdü. Fakat Büyük Türkiye'nin varlığı bir kenara düşüncesine bile tahammül edemeyenler, Türkiye'nin ümmetin umudu haline gelmesi ile tuzakları ve planları alt üst olanlar, her zaman ki gibi "ölüm"den medet umdular. Dünyanın gözü Türkiye'nin üzerinde, dünya Müslümanlarının umudu Türkiye'dedir. Yaşadığımız acılar bizi yıldırmamalı. Zira sorumluluklarımız her geçen gün daha da artmaktadır.



İmam hatipliler, Türkiye'nin umudu olarak bu sorumluluktan üzerlerine düşeni her zaman yerine getirmiştir. Bundan sonra da yerine getireceğinden kimsenin şüphesi olmaması gerekir. Bu noktada bizler her türlü ayrışmanın ancak ümmet bilinci ile ortadan kalkacağını, tüm çatışmaların ancak bu şuurla sonlanacağını yeniden ve yeniden hatırlatmak istiyoruz.



Bu vesile ile hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa, milletimize de başsağlığı diliyoruz."



ÖNDER Adına;


Genel Başkan


Halit BEKİROĞLU

#önder
#Önder İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları
#halit bekiroğlu
9 yıl önce